Ajánlott helyek

“Valóban tiszta” védjegyes helyek

A „Valóban Tiszta” védjegy tanúsítja, hogy az adott szálláshely és/vagy étterem az általam, vagyis Oberling Léna tisztaságdetektív által meghatározott szakmai szempontrendszer alapján ellenőrzésre került, és mindent rendben találtam. Vagyis a hely minden zegzuga VALÓBAN TISZTA minden szempont alapján.

Ajánlott helyek

Amerre járok, mindenhol kinyílik a tisztaságdetektív szemem, és bizony nem tudok nem beszélni azokról az éttermekről, szálláshelyekről, kirándulási lehetőségekről, nyilvános vécékről, kávézókról, cukrászdákról, ahol mindent rendben találok. Bár ezek a helyek még nem rendelkeznek "valóban tiszta" védjeggyel, de említést kell tennem róluk és ajánlanom kell őket, mert mindent megtesznek azért, hogy a vendég tisztasággal találja magát szembe.

Itt jártam…

Tisztaságtérkép-seprű

Magyarországon belül nagyon sok helyen megfordulok és bizony látok szépet és csúnyát, koszosat és tisztát is. Azt gondolom, hogy a szép és a tiszta mellett beszélnünk a koszos és csúnya helyekről is még akkor is, ha nem minden esetben teszem mellé a hely nevét. De arról is beszélnünk kell, hogy mi vendégek mit tehetünk annak az érdekében, hogy az általunk látogatott hely tiszta is maradjon, netán hogyan tudjuk felhívni az illetékes személy figyelmét arra, hogy nem voltunk megelégedve a hely tisztaságával kapcsolatban. Az "Itt jártam" rész az oldalamon erről szól.

Az a bizonyos póz

Kislánykorodban, amikor anyukáddal betértetek egy nyilvános WC-be, akkor a vécé használatának megvolt a sajátos rituáléja. Emlékszel még rá, hogy hogyan is zajlott ez a rituálé?

Nyilvános WC-k

Akár beszélünk róla, akár nem, a vécék tisztasága mindenhol fontos, fontos lenne, amerre járunk. Ezen a térképén minden olyan vécé megtalálható, ahol már jártam. A pöttyökre kattintva megtalálod a vécé pontos helyét és azt, hogy milyen állapotban találtam. Így bármerre tervezed az utadat, a térképen mazsolázgatva tudni fogod, hogy ott melyik vécét választ, ha netán könnyítened kell magadon.