Gyakori kérdések

Mit takar a Tisztaságtérkép? Mit is jelent pontosan?

A Tisztaságtérkép egy olyan vendéglátóhely minősítő rendszer, amely a tisztaság szempontjából értékeli a szálláshelyeket. A „valóban tiszta” minősítő rendszer a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál 2022. 01.26-án  453 987-es lajstromszám alatt lett bejegyezve és a tanúsító védjegy levédetése folyamatban van.

Minden vendéglátóhely, amely szerepel az oldalon megfelel a „valóban tiszta” kritériumoknak vagyis biztos lehet mindenki abban, hogy a szálláshelyen és/vagy étteremben a takarítási szemléletmód valóban tiszta vendégélményt biztosít. A Tisztaságtérkép célja az, hogy az utazók számára lerövidítse a tiszta szálláshelyek és éttermek keresésére fordított időt. Ez mellett pedig hasznos és tiszta tippekkel, útikalauzokkal, élménybeszámolókkal segítem az utazni vágyókat a Tisztaságtérkép utazási magazinjával.

Mit jelent, hogy egy vendéglátóhely „valóban tiszta” minősítéssel rendelkezik?

Azt, hogy hogy a szálláshelyen és/vagy étteremben a takarítási szemléletmód valóban tiszta vendégélményt biztosít a vendégek részére. Vagyis a hely megfelelt a több mint 100 pontból álló, szigorú kritériumrendszernek. A „valóban tiszta” minősítésről ide kattintva tudsz részletesen informálódni.

Honnan tudhatom, hogy a Tisztaságtérképről választott hely megfelelő számunkra?

Minden minősített vendéglátóhelyet részletes bemutatok a Tisztaságtérkép oldalán. A szokásos információkon felül a hely történetéről és természetesen a tisztaságról is bővebben írok. Ezen felül a bemutatkozó blogban olvashatsz még a hely szolgáltatásairól és a környéken lévő látnivalókról és más általam ajánlott helyekről.

De ha még ezután is merülnek fel benned kérdések a hellyel kapcsolatban, akkor írd meg nekem a kérdésedet és a igyekszem a lehető leghamarabb válaszolni rá.

Foglalni is tudok a Tisztaságtérkép oldalán?

Foglalásra nincs lehetőség az oldalon, de minden bemutatkozásban megtalálod az adott hely linkjét, ami rögtön átvisz téged a kinézett vendéglátóhely oldalára. Ott pedig már tudsz foglalni.

Azokról a látnivalókról hol tudok informálódni, ami egy-egy ajánlott hely közelében vannak?

Az általam ajánlott vendéglátóhelyek közelében található programlehetőségekről és látnivalókról a helyek bemutatkozásánál tájékozódhatsz vagy az utazási magazin oldalán olvashatsz róluk.

Hol kell jeleznem, ha egy vengéglátóhely nem volt tiszta?

Ezt megteheted a hello@tisztasagterkep.hu e-mail címre írt levéllel, hiszen te is lehetsz tisztaság nagykövet. Erről bővebben itt tudsz olvasni.

Lenne még kérdésem. Hol tudom feltenni?

Ha nem kaptál választ a kérdéseidre, tedd fel nekem a hello@tisztasagterkep.hu e-mail címre írva. További elérhetőségeket és a kapcsolati űrlapot pedig itt találod.

Tisztaságtérkép - védjegy csillagok

Hírlevél, amiben a tisztaság minden oldaláról tabuk nélkül irok. 

E-mail címedért cserébe küldök Neked egy Takarítási kisokost bőrönd tisztáshoz című e-bookot.
A Tisztaságtérkép leveleire az űrlapon az adataid megadásával tudsz feliratkozni.

Várlak a hírlevéllistámon sok szeretettel!

Oberling Léna – tisztaság nagykövet

.

Te is lehetsz tisztaság nagykövet! Hogyan? Kattints a gombra a részletekért!

Megjelenési lehetőség a Tisztaségtérkép oldalon vendéglátóhelyek számára