Hogyan kerülhet fel az Ön vállalkozása is a Tisztaságtérképre?

Kedves szálláshely és / vagy étterem Tulajdonos!

Örülök, hogy rátalált az oldalamra mint tulajdonos, mert jó látni, hogy az igazán profik figyelme minden apró részletre kiterjed – beleértve a makulátlan tisztaságot is.

Mit jelent a “Valóban Tiszta” védjegy?

A „valóban tiszta” Tanúsító Védjegy az általam, vagyis Oberling Léna tisztaságdetektív által létrehozott és működtetett elismerés. Az a célja, hogy garanciát nyújtson a vendégeknek arra, hogy az adott hely tisztaság szempontjából kiemelkedő színvonalat képvisel.

A „valóban tiszta” védjegy egyre ismertebbé válik a tudatos vendégek, turisták, nyaralók körében, és ezért egyértelmű előnyökkel jár a szálláshelyek és éttermek számára. 

Azokat a helyeket, amik már elnyerték a „valóban tiszta” védjegyet, a következő platformokon népszerűsítem írásaimban és videóimban:  

A Tisztaságtérkép weboldalon a személyes tesztelésen alapuló beszámolók mellett a témához kapcsolódó bejegyzéseket, az egyes szálláshelyek és éttermek bemutatkozását, és ajánlatait tekinthetik meg az érdeklődők. 

Az oldalon a legkisebb vendégházaktól kezdve a családi vendéglőkön át a hatalmas rendezvényházakig és a legnagyobb hotelekig mutatkoznak be a „Valóban Tiszta” minősítést szerzett szálláshelyek és éttermek.

Hogyan kaphatja meg egy szálláshely vagy étterem
a “Valóban Tiszta” védjegyet?

Ha szeretné, hogy étterme és/vagy szálláshelye egy „Valóban Tiszta” védjegy birtokosa legyen, akkor ezt a szándékát írja meg nekem a hello@tisztaságterkep.hu e-mail címre, vagy hívjon a 06-70-670-1826 telefonszámon.

Miután megbeszéltük a folyamatot, a védjegy és/vagy az együttműködés költségét, elküldöm Önnek a megrendelőlapot, melyet ki kell tölteni, és utána e-mailben vissza kell küldenie nekem. Ezután pedig már csak a minősítés pontos időpontját kell meghatároznunk.

A személyes ellenőrzés előtt elküldöm Önnek azt a 100 pontból álló csekklistát, ami alapján fel tud készülni a tesztelésre, és igény esetén át is beszélhetjük részletesen, mire kell odafigyelnie.

A minősítést én, vagyis Oberling Léna tisztaságdetektív végzem el. A tesztelés alatt minden esetben be kell jutnom a szálláshely és/vagy étterem minden helyiségébe, ezért az épület teljes bejárásának lehetőségére szükségem van. Ezt önállóan végzem, de előtte és utána mindent megbeszélünk.

100 pontos lista

Tisztaságtérkép-seprű

Az elküldött ellenőrzőlistában megtalálja az értékelés pontos szempontjait, azonban a minősítéshez nem kell ennek 100%-ban megfelelnie. Miért? Mert nem ugyanazok az elvárások egy kis panziónál, mint egy nagy szállodaláncnál, és egy kávézóban sem ugyanazokat nézem, mint egy Michelin csillagos étteremnél. Mivel mindkettőnknek az az érdeke, hogy az Ön szálláshelye/étterme elnyerje a Valóban Tiszta minősítést, így a minősítés előtt átbeszéljük, hogy mik a kiemelten fontos paraméterek, és igény esetén konzultációra is adott a lehetőség.

A „Valóban Tiszta” védjegyet és az ezzel járó előnyöket 1 éven át birtokolhatják azok a szálláshelyek és/vagy éttermek, amelyek a minősítés alapján megfeleltek a „valóban tiszta” kritériumoknak. Ezután pedig a szálláshely és/vagy étterem folyamatos promóciójáról én gondoskodom, ezzel Önnek nincs további teendője.

Amennyiben így az oldal olvasásának végére érve arra a döntésre jutott, hogy szeretné a tulajdonában lévő szálláshelyet és/vagy éttermet a tisztaság szempontjából minősíteni, ezáltal felkerülni a Tisztaságtérkép felületére, mint „Valóban Tiszta” védjegy tulajdonos, akkor keressen bátran. Bízom benne, hogy erre mihamarabb sor kerül, és a közeljövőben személyesen is találkozni tudok Önnel. 

Oberling Léna

TISZTASÁGDETEKTÍV - VALÓDI TISZTASÁGÉLMÉNY HITELESEN
Telefon: 70-670-1826
Email: hello@tisztasagterkep.hu