Legyél Te is Tisztaságnagykövet!

Nem kell mást tenned, csak felhívni a figyelmet arra, ha valahol valamit nem találsz rendben a tisztasággal kapcsolatban

Azt tudjuk, hogy Magyarország tisztaságával, a tisztaság kultúrájával elég nagy gondok vannak. De ha összefogunk, beszélünk róla, és teszünk a jobb tisztaságért, akkor közösen meg tudjuk változtatni ezt az elhanyagolt kultúrát.

Nem kell mást tenned, csak felhívni a figyelmet arra, ha valahol valamit nem találsz rendben.

Hogyan tudod ezt megtenni?

Ha olyan helyen jársz, ami piszkos, koszos és elhanyagolt, akkor írj nekem a hello@tisztasagterkep.hu e-mail címre egy levelet, amelyben megírod az ott látott tapasztalatokat, és a hely nevét, címét.  

Természetesen vannak Magyarországon tiszta helyek is, és ezekről is említést kell tenni, hiszen ők példaértékűek, és követendő példát mutatnak. Ha olyan helyen jársz, ami valóban tiszta, akkor szintén írj nekem, hogy ezeket a helyeket is meg tudjam látogatni, és fel tudjam tenni a tisztaságtérképre.

Ha mindenki csak egy véleményt ír, egy fényképet készít, már akkor sokkal többet teszünk a tisztaság kultúrájának változtatásáért, mintha csak dörmögnénk magunkban.

Az biztos, hogy amerre járok, mindenhol készülni fog fénykép, és hozzá az értékelés, mert nekem fontos az, hogy egy tisztább szálláshelyeken tudjunk pihenni, és tisztább éttermekben tudjunk étkezni. De az is fontos, hogy kirándulás közben tiszta vécében tudjak magamon könnyíteni. 

Az útjaim során szerzett tapasztalatokat ezen az oldalon meg is osztom veletek.

Arra kérlek, hogy legyél Te is Tisztaságnagykövet, és első lépésként oszd meg ezt a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljusson ennek a kezdeményezésnek a híre. Második lépésként csatlakozz a Tisztaségtérkép facebook oldalának kedvelőihez, és lájkold az oldalt. Harmadik lépésként pedig hívd fel az ismerőseid figyelmét a Tisztaságtérkép létezésére.   

Tisztaságtérkép-seprű

Ön is szálláshely vagy étterem tulajdonos, és szeretné, ha étterme vagy szálláshelye felkerülne a Tisztaságtérképre “valóban tiszta” minősítéssel.

Akkor ide kattintva tud erről a lehetőségről bővebben olvasni. De akkor is szívesen fogadom megkeresését, ha más formában szeretne együttműködni velem a Tisztaságtérkép felületein.    

Tisztaságtérkép-seprű

Oberling Léna

TISZTASÁGDETEKTÍV - VALÓDI TISZTASÁGÉLMÉNY HITELESEN
Telefon: 70-670-1826
Email: hello@tisztasagterkep.hu

Vélemény, hozzászólás?