A Tisztaságtérkép felületein való együttműködési lehetőségek

MI IS AZ A TISZTASÁGTÉRKÉP?

A vendégek egyre igényesebbek, egyre több szempontot vesznek figyelembe, amikor szállást vagy éttermet választanak. Makulátlan minőséget várnak el, és ha bármi problémát tapasztalnak, pillanatokon belül megosztják az egész világgal a panaszaikat.

Ebben a növekvő versenyben szerettem volna lehetőséget adni azoknak az éttermeknek és szálláshelyeknek, akik a legapróbb részletekre is odafigyelnek arra, hogy megmutassák magukat, kitűnjenek a tömegből, ezáltal új, igényes vendégkörre tegyenek szert.

Ezért született meg a Tisztaságtérkép 2019. októberében azzal a céllal, hogy Magyarország tisztaságkultúráját megváltoztassuk, magasabb szintre emeljük. A hozzá kapcsolódó weboldalon személyes tesztelésen alapuló beszámolók mellett a témához kapcsolódó bejegyzéseket, az egyes szálláshelyek és éttermek bemutatkozását, és ajánlatait olvashatják az utazók. Az oldalon a legkisebb vendégházaktól kezdve a családi vendéglőkön át a hatalmas rendezvényházakig és a legnagyobb hotelekig mutatkoznak be a „Valóban Tiszta” minősítést szerzett szálláshelyek és éttermek.

MIT JELENT A „VALÓBAN TISZTA” VÉDJEGY?

A „Valóban Tiszta” minősítés egyfajta kitüntetés és egyben biztosíték arra, hogy a vendégek nyugodtan felkereshetik ezeket a helyeket, hiszen tisztaság és higiénia szempontjából kiemelkedően magas színvonalat képviselnek. A jelenlegi helyzetben ennek biztosítása még fontosabb, mint valaha!

A „Valóban Tiszta” védjegy egyre ismertebbé válik a tudatos vendégek, turisták, nyaralók körében, és ezért egyértelmű előnyökkel jár a szálláshelyek és éttermek számára. A célom, hogy ezt a minősítést a lehető legtöbb magyarországi étterem és szálláshelye elnyerje.

MIÉRT JÓ ÖNNEK, HA FELKERÜL A TISZTASÁGTÉRKÉP OLDALÁRA?

A Tisztaságtérkép felületei kiválóan alkalmasak forgalomnövelésre. Az oldal célcsoportját olyan, tudatos utazók alkotják, akik nem engednek a kiváló minőségből, a makulátlan tisztaságból, és szívesen fizetnek magasabb árat a prémium szolgáltatásokért. Tényleges fogyasztói csoporthoz szólok, akiknek fontos a tisztaság, a minőség és gyakran utaznak. A Tisztaságtérkép oldalainak látogatottsága dinamikusan nő, amiből látható, hogy hogy egy jelentős réspiacot találtam vele.

A Tisztaságtérkép és a „Valóban Tiszta” védjegy remek marketingeszközök, már több mint 10 szálláshely és 10 étterem ismerte fel az oldal úttörő szerepét, és fontosságát annak, hogy fent legyenek ezen a térképen. A térképre való feltöltés folyamatos, így előfordulhat hogy amikor Ön rákattint a térkép felületére, akkor még nem ezeket a számokat látja. Minden partneremnek egyéni igények szerint alakítható együttműködéseket kínálok, a felületeken több opciós online megjelenési formák közül tud válogatni az igényeinek megfelelően.

Partnereimet az alábbi felületeken hirdetem rendszeresen:

Tisztaságtérkép weboldal

Tiszta szállások, éttermek Facebook oldal

Tisztaságtérkép YouTube csatornája

Tiszta szállások, éttermek instagram oldal

Hírlevél 

Miben tudunk együttműködni a partnereimmel? Miben tudok segíteni a szálláshely és étterem tulajdonosoknak?

“valóban tiszta” szálláshely/étterem védjegy és minősítés

Hosszú, tematikus, vagy szolgáltató-specifikus PR cikk elhelyezése a www.tisztasagterkep.hu oldalán a cikkek rovatban, mely a megjelenés napján a Tisztaságtérkép facebook oldalára is felkerül. Ezek a PR cikkek állandóan fent maradnak a Tisztaságtérkép weboldalán

Facebook hosszú poszt 4 db képpel, amiben bemutatom a szálláshelyet és/vagy éttermet. 

Instagram hosszú poszt 4 db képpel, amiben bemutatom a szálláshelyet és/vagy éttermet. 

Hosszútávú együttműködési csomagok

Személyes vagy online tanácsadás 

A Tisztaságtérkép közönsége, az oldalak látogatói

25-35 éves párok

25-35 éves édesanyák és édesapák, olyan családok, ahol most várják a babát, vagy már van 0-10 éves korú gyermekük

35-50 éves párok, családok, akiknek már 10 évnél idősebb gyermekeik vannak és együtt jár a család rendszeresen utazni, nyaralni

50 év feletti párok, már kettesben tudnak utazni, nyaralni…

A célcsoportom olyan, tudatos utazni vágyók, akik kifejezetten keresik a családi kasszának legmegfelelőbb pihenési formákat, de szeretnék a pihenésre szánt napokat igényes és tiszta környezetben eltölteni. A célcsoportom teljesen tudatában van annak, hogy mit keres, aktív utazók, akik a körültekintő tájékozódás után gyorsan le is foglalják a szállást.  A célcsoportom az oldalaimon kifejezetten az utazási szokásokat támogató szolgáltatásokat, tartalmakat, szórakozást keresik, és tudják, hogy nálam egyedi és őszinte környezetet találnak mindehhez. Tudják, hogy az általam ajánlott szálláshelyeken, éttermekben valódi tisztaságélményt kapnak hitelesen. 

Mire érdemes a Tisztaságtérkép felületeit használni?

  • Reklámfelület, ahol ajánlom az Ön szálláshelyét, éttermét
  • PR felület, ahol megjelentetheti az aktualitásokat
  • Keresőoptimalizálási szempontból is előnyös, hiszen egy erős külső linket kap
  • Influencermarketing: Tisztaságspecialistaként komoly követőbázissal rendelkező véleményvezér vagyok
  • Szakmai tanácsadás: segítek Önnek a tisztaság és a takarítói munka fejlesztésében
  • Médiamegjelenések: folyamatosan dolgozom azon, hogy a Tisztaságtérkép oldal minél több online és offline médiumban megjelenjen, ezáltal az Ön szálláshelye is nagyobb nyilvánosságot kap

Ki áll a Tisztaságtérkép mögött?

Oberling Léna tisztaságspecialista vagyok, és egy különleges „születési rendellenességgel” jöttem a világra: olyannyira fontos nekem a tisztaság, hogy azokat a problémákat is észreveszem, amit más talán nem. Rend- és tisztaságmániámat arra használom ki, hogy segítsek másoknak rendet és tisztaságot tartani:) Pedáns családból származom és évekig Németországban előbb takarítónőként dolgoztam, majd saját takarítói vállalkozást alapítottam. Az alapítástól számított 1 éven belül több mint 1000 háztartásban, golf klubban, irodaházban takarítottunk heti szinten.

Ezt a velem született tehetséget és az évek során felgyűlt tapasztalatot használom fel arra, hogy minél több szolgáltatónak segítsek, hogyan tarthatják makulátlanul tisztán az éttermeket, szálláshelyeket, ezáltal hogyan lehetne vonzóbbak a vendégek számára.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését a “valóban tiszta” védjegy iránt, vagy másfajta együttműködési lehetőségben, akkor írjon nekem a hello@tisztasagterkep.hu e-mail címre, és a lehető legrövidebb időn belül felveszem Önnel a kapcsolatot. 

Oberling Léna 

Tisztaságdetektív