A tisztaság nem luxus,

hanem felbecsülhetetlen érték

Pecsétes ágynemű, pókháló a sarokban, vízkőves zuhanykabin? Foltos asztalterítő, döglött legyek az ablakpárkányon, ragacsos és ételmaradványos etetőszék? Üres vécépapírtartó, bezárhatatlan ajtó, besárgult és kétes maradványok a vécéülőkén 300 Forintért? Madárszaros székek és asztalok a teraszon, újlenyomattal teli üvegek, vastagon poros növények?

Ismerős tapasztalatok egy-egy vendéglátó- és szolgáltatóhelyre való belépésnél? Te is tapasztaltál már hasonló állapotokat egy étteremben, szálláshelyen, nyilvános vécében, kerthelyiségben, múzeumban vagy szolgáltatóházakban? Valószínűleg igen, hiszen ezek gyakori problémák, amik miatt azt a bizonyos csodálatos vendégélményt nem tudjuk megtapasztalni.

Magyarországon korábban a vendéglátó- és szolgáltatóhelyek minősíthették magukat ilyen-olyan jelzővel úgy is, hogy valódi érték, minőség nem volt a minősítés mögött.

A Tisztaságtérkép minősítő- és tanúsítványrendszere valódi garanciát nyújt a vendéglátó- és szolgáltatóhelyek kifogásolhatatlan és makulálatlan tisztaságára. Ahol a „valóban tiszta” tanúsítvánnyal találkozik a vendég, ott valódi tisztaságélményben fog részesülni.

Valóban tiszta?!

A hazai vendéglátó- és szolgáltatóhelyek többsége tisztának mondja magát, mert ez nagyon jó vendéghívogató kijelentés. Viszont az odaérkező vendég gyakran tapasztalja azt, hogy az adott helyen a tisztaság terén sok a hiányosság.

A Tisztaságtérkép „valóban tiszta” minősítő- és tanúsítványrendszer célja, hogy garanciát nyújtson a vendégek számára a vendéglátó- és szolgáltatóhelyek tisztaságának minőségi színvonalára. A minősíteni kívánó helyek minősítése nem „mi tiszták vagyunk” bemondás alapján történik, hanem egy meghatározott – több mint 100 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján. A minősítést pedig évente meg kell újítani, így a valóban tiszta tanúsítvány valóban garancia arra, hogy a hely makulálatlanul tiszta.

Azok a helyek, melyek tanúsítványt szeretnének a minősítés után nyerhetnek jogosultságot a Tisztaságtérkép „valóban tiszta” tanúsítvány használatára. A tanúsítványt bármelyik vendéglátó- és szolgáltatóhely megkaphatja, ha a kritériumrendszernek megfelelnek és az ellenőrzésen kiváló minősítést érnek el.

A képen a Villa Toscana Hajdúszoboszló tulajdonosa veszi át a „valóban tiszta” tanúsítványt.

Valódi tisztaságélmény hitelesen

Foltnélküli, patyolatfehér, jó illatú ágynemű. Frissen vasalt tiszta abrosz. Pihe-puha törölköző. Vízkő- és hajszálmentes fürdőszoba. Pókháló és pornélküli szobák. „Olyan, mint ha új lenne” vécéülőke. „Ebbe még az unokámat is beültetném” etetőszék. Ezeket az élményeket megtalálod azokon a helyeken, amiket a Tisztaságtérképen megtalálsz.

A minősített vendéglátó- és szolgáltatóhelyeken a „valóban tiszta” tanúsítvány garantálja azt a valódi tisztaságélményt, amit minden vendég keres és meg akar tapasztalni.

Miért válassz a Tisztaságtérképről

vendéglátó- vagy szolgáltatóhelyet?

„valóban tiszta” tanúsítvány garancia arra, hogy a hely valóban tiszta.

A tisztaságélmény garantált az általad kiválasztott helyen.

Valódi értékelések egy tisztaságkritikus szemüvegén át.

Magyarországon ez az egyetlen olyan oldal, ahol a tisztaság a legfontosabb.

A titok

A tanúsítvánnyal rendelkező helyek szigorú auditáláson vettek részt. Ismerem a tulajdonosokat, a problémájukat, az örömüket és azt, hogy milyen utat tettek meg addig, míg célba értek. Minden tanúsítvány mögött egy-egy történet bújik meg, és ezeket a történeteket a Tisztaságtérkép magazinjában rendszeresen megosztom.

Kukkants be velem te is a vendéglátó- és szolgáltatóhelyek világába a tisztaság szemüvegén keresztül.

Gilice panzió és étterem tulajdonosával Pécsen

A tisztaság nem luxus, hanem felbecsülhetetlen érték. Legyél te is tisztaság nagykövet, és válassz vendéglátó- és szolgáltatóhelyet a Tisztaságtérképről.

 Valóban tiszta tanúsítvány és megjelenési lehetőség a Tisztaségtérkép oldalon.

Tisztaság feketén-fehéren a Tisztaságtérkép leveleiben.

.