Miért a Tisztaságtérkép?

Minősítés és védjegy

"Valóban tiszta" minősítés

VALÓBAN TISZTA MINŐSÍTÉS ÉS VÉDJEGY = GARANTÁLTAN TISZTA VENDÉGLÁTÓHELYEK

A „valóban tiszta” minősítést elnyerő vendéglátóhelyeken a tanúsító védjegyrendszer valódi garanciát nyújt arra, hogy a hely valóban tiszta.

A vendéglátóhelyek minősítése nem hasra ütés alapján történik, hanem egy meghatározott – több mint 100 szempontot vizsgáló –kritériumrendszer alapján, mely a Szellemi Hivatal Nemzeti Hivatalánál (SZTNH), mint hivatalos módszertan, nyilvántartásba van vétetve. A “valóban tiszta” védjegy le van védetve. A minősítést a kritériumrendszer alapján személyesen végzem.

A „valóban tiszta” minősítésre pályázó helyek a tisztasággal kapcsolatos, mindenre kiterjedő ellenőrzés után nyerhetnek jogosultságot a „valóban tiszta” minősítés és védjegy használatára. A hely tisztaságát rendszeresen ellenőrzöm, ellenőrizzük. A minősítés használata vissza is vonható.

A vendéglátóhelyek tisztaságban való fejlődésüket és a valódi tisztaság megtartását tanácsadással, mentorálással segítem folyamatosan.

Valódi tisztaságélmény

A Tisztaságtérkép célja

A Tisztaságtérkép célja a valóban tiszta vendéglátóhelyek megismertetése az igényes vendégek számára.

A “valóban tiszta” minősítéssel és a beszámolóimmal segítek a tudatos utazóknak olyan vendéglátóhelyeket találni, ahol nem csak a bevétel a fontos, hanem a tisztaság és a minőség is ezzel arányos.

A Tisztaságtérképen megjelenő minősített vendéglátóhelyek a valódi tisztaságélményt kínálják, így az utazónak nem kell Magyarország szálláshelyeit és éttermeit végigböngésznie és vélemények után kutakodnia a tisztasággal kapcsolatban. Elegendő csak rákattintania a térképre, mert azok a helyek, melyek a Tisztaságtérképen megtalálhatóak, garantáltan tisztán várják őt.

Valódi értékelések

Hiteles ajánlások minősítéssel

Amennyiben az utazó a Tisztaságtérképen lévő szálláshelyek vagy éttermek közül választ, a tisztaság terén biztosan nem érheti csalódás. A Tisztaságtérképen megjelenő vendéglátóhelyek értékelései valósak, megbízhatóak és mindig naprakészek. Elsődleges szempont az általam ajánlott vendéglátóhelyeknél a pozitív vendégértékelés, és a személyes tapasztalatom. Baráti kapcsolataimat nap, mint nap ápolom a tulajdonosokkal, és így a Tisztaságtérképen olvasható ajánlások valóban hitelesek tudnak maradni.

Egyedi és hiteles

Különlegesség az utazóknak

Tapasztalataim szerint az utazók a valódi élményeket és a különleges törődést keresik utazásaik során egy szálláshelyen, egy étteremben. A Tisztaságtérkép ennek szeretne megfelelni. Személyesen ismerem a „valóban tiszta” minősítéssel rendelkező szálláshelyeket, és éttermeket, így minden kérdésre egyenes választ tudok adni a tisztaság témakörében felmerülő kérdésekre a szálláshelyekkel és éttermekkel kapcsolatban.

Szívügyem a vendéglátóhelyek támogatása és képviselete, ha a tisztaságról van szó. Magyarország bővelkedik a szebbnél szebb, egyedi és különleges szálláshelyekben és éttermekben, de a nagy kereső és közvetítő portálakon nem tudnak kitűnni. Célom a valóban tiszta gyöngyszemek bemutatása az igényes vendégek számára úgy, hogy a Tisztaságtérképen ezek a helyek ragyogni tudjanak.

Magyarországon korábban a szálláshelyek és éttermek minősíthették magukat ilyen-olyan jelzővel akár tartalom nélkül is. A Tisztaságtérkép „valóban tiszta” minősítő- és védjegyrendszere valódi garanciát nyújt a vendéglátóhelyek kifogásolhatatlan tisztaságára, a tisztaság minőségi színvonalára.

Valóban tiszta?!

A hazai szálláshelyek és éttermek többsége tisztának mondja magát, mert ez nagyon jó vendéghívogató kijelentés. Viszont az odaérkező vendég sajnos sok esetben nem találkozik az adott helyen a valódi tisztasággal. Vagyis elég sok hiányosságot tapasztal a szálláshelyek és az éttermek tisztaságával kapcsolatban. A Tisztaságtérkép „valóban tiszta” minősített védjegyrendszer célja, hogy garanciát nyújtson a vendéglátóhelyek tisztaságának minőségi színvonalára. A minősíteni kívánó vendéglátóhelyek  felvétele nem „mi tiszták vagyunk” bemondás alapján történik, hanem egy meghatározott – több mint 100 szempontot vizsgáló – kritériumrendszer alapján, melyet rendszeresen ellenőrzők, ellenőrzünk.

A jelentkező vendéglátóhelyek a minősítés után nyerhetnek jogosultságot a Tisztaságtérkép „valóban tiszta” védjegyének használatára. A tanúsító védjegyet bármelyik szálláshely és étterem megkaphatja, ha a kritériumrendszernek megfelelnek és az ellenőrzésen kiváló minősítést érnek el.

A képen a Villa Toscana Hajdúszoboszló tulajdonosa veszi át a “valóban tiszta” védjegy plakettjét.

Valódi tisztaságélmény

A „valóban tiszta” vendéglátóhelyeket részletesen bemutatom a Tisztaságtérkép oldalán és folyamatos promotálást kap, mint általam, vagyis a Tisztaságtérkép által ajánlott hely. A vendéglátóhelyek bemutatásánál azt emelem ki, ami az utazók számára a tisztasággal kapcsolatban fontos: a valódi tisztaságélmény érzése, amiben a vendég is részesül, ha az adott helyre látogat.

A Tisztaságtérkép által minősített vendéglátóhelyeken a „valóban tiszta” plakett garantálja azt a valódi tisztaságélményt, amit minden vendég keres és érezni akar.  

Mi a Tisztaságtérkép népszerűségének, hitelességének és sikerének titka?

A Tisztaságtérképen ajánlott helyek valóban ellenőrzöttek. Személyesen ismerem a „valóban tiszta” minősítéssel rendelkező szálláshelyeket, és éttermeket, így minden kérdésre egyenes választ tudok adni a tisztaság témakörében felmerülő kérdéseidre a szálláshelyekkel és éttermekkel kapcsolatban.

A Tisztaságtérképen mindig a tisztaság áll az első helyen. Amikor szálláshelyet mutatok be, amikor éttermet minősítek, vagy éppen programokat ajánlok, akkor is a tisztaság áll mindenek felett.

Gilice panzió és étterem tulajdonosával Pécsen

Rengeteg személyes tapasztalatot halmoztam fel az évek során a szálláshelyek és éttermek tisztaságával kapcsolatban. Ezért a Tisztaságtérképen ajánlott vendéglátóhelyek valóban tiszták és valódi tisztaságélményt kínálok mindenkinek hitelesen.

 Valóban tiszta minősítés és megjelenési lehetőség a Tisztaségtérkép oldalon vendéglátóhelyek számára