MIT JELENT A „VALÓBAN TISZTA” VÉDJEGY?

A „valóban tiszta” Tanúsító Védjegy az általam, vagyis Oberling Léna tisztaságdetektív által létrehozott és működtetett tanúsító védjegy, amelynek alapvető célja, hogy garanciát nyújtson a szálláshelyeket és éttermeket látogató vendégeknek arra, hogy az adott hely tisztaság szempontjából a tökéletesen megfelelő színvonalat képviseli.

Ahol a „valóban tiszta” védjegy plakettjével találkozik a vendég, azok a helyek egy szigorú ellenőrzésen mentek végéig, és több mint 100 kritériumnak kellett nekik megfelelniük.

A „valóban tiszta” védjegy tanúsítja, hogy az adott szálláshely és/vagy étterem az általam, vagyis Oberling Léna tisztaságdetektív által meghatározott szakmai szempontrendszer alapján ellenőrzésre került, és mindent rendben találtam. Vagyis a hely minden zegzuga VALÓBAN TISZTA minden szempont alapján.

A látogatásom során nem csak a vendégek által látogatott és a szemüknek látható helyeket ellenőrzöm, hanem a hely minden sarkát, szegletét, eldugott helyét, kis részét, konyháját, mellékhelyiségét, edényeit, matracait stb górcső alá veszem. Ezek mellett még a takarítási folyamatokat, a tisztítószereket és a takarítóeszközöket is megnézem, és ha valami hiányosságot tapasztalok, akkor azt is megbeszélem a tulajdonosokkal. Vagyis javaslatot teszek a hibák kiküszöbölésére úgy, hogy azok a jövőben eredményesek és tiszták legyenek.

Amennyiben egy hely első körben nem felel meg az ellenőrzés során, úgy a tulajdonosok írásban megkapják a hibák kijavítására irányuló javaslataimat, és megbeszéljük, hogy ezt mikorra tudják megvalósítani. Ezután még egy ellenőrzésen átesnek, és ha mindent megfelelőnek találok, akkor elnyerik a „valóban tiszta” védjegyet, és ezt a minősítést egy éven keresztül birtokolhatják. Utána pedig ismét meg kell újítaniuk, hiszen egy év alatt sok minden történhet….

Ha olyan helyen jársz, ahol meglátod a „valóban tiszta” védjegyet, akkor biztos lehetsz abban, hogy ott minden valóban tiszta. Erre a nevem, a szakmai tudásom és a hitelességem a garancia.

Valódi tisztaságélmény hitelesen

A „valóban tiszta” védjegy egyre ismertebbé válik a tudatos vendégek, turisták, nyaralók körében, és ezért egyértelmű előnyökkel jár a szálláshelyek és éttermek számára. A célom, hogy a „valóban tiszta” védjegyet minden magyarországi étterem és szálláshely elnyerje, és ezzel Magyarország tisztaságkultúráját megváltoztassuk, magasabb szintre emeljük.

Ahhoz, hogy ez a cél megvalósuljon, a te segítségedet is kérem. Vagyis azt, hogy járj mindenhol nyitott szemmel, és oszd meg velem a tapasztalataidat egy üzenetben. Akár pozitív, akár negatív tapasztalatod van, én mindegyiknek nagyon örülök, mert az általatok beküldött észrevételek alapján tudok úgy úticélt választani, hogy az a Tisztaságtérkép miatt hasznos legyen.

Azok az emberek, akik segítik a munkámat, és hozzájárulnak a Tisztaságtérképen lévő pöttyök számainak gyarapításához, Tisztaság Nagykövetté válnak. Hogyan válhatsz te is Tisztaság Nagykövetté? Erről bővebben ide kattintva tudsz olvasni.

Az utazásaid alkalmával tapasztalt tisztaságról vagy épp nem tisztaságról pedig a hello@tisztasagterkep.hu e-mail címre írva tudsz nekem visszajelzést adni. 

Oberling Léna 

Tisztaságdetektív