Oberling Léna

Ki áll a Tisztaságtérkép mögött? 

Oberling Léna tisztaságspecialista vagyok, és egy különleges „születési rendellenességgel” jöttem a világra: olyannyira fontos nekem a tisztaság, hogy azokat a problémákat is észreveszem, amit más talán nem. Rend- és tisztaságmániámat arra használom ki, hogy segítsek másoknak rendet és tisztaságot tartani. Pedáns családból származom és évekig Németországban előbb takarítónőként dolgoztam, majd saját takarítói vállalkozást alapítottam. Az alapítástól számított 1 éven belül több mint 1000 háztartásban, golf klubban, irodaházban takarítottunk heti szinten.

Ezt a velem született tehetséget és az évek során felgyűlt tapasztalatot használom fel arra, hogy minél több szolgáltatónak segítsek, hogyan tarthatják makulátlanul tisztán az éttermeket, szálláshelyeket, ezáltal hogyan lehetne vonzóbbak a vendégek számára.

Céljam

Célom, hogy a tisztaságra való igényt összehozzam a valódi tisztasággal. 

Az értékeléseimmel segítek a tudatos utazóknak olyan szállásokat, szállodákat, éttermeket találni, ahol nem csak a bevétel a fontos, hanem a tisztaság és a minőség is ezzel arányos. Akár szálloda, akár étterem, akár nyilvános vécé, a tisztaság mindenhol fontos szerepet kap. 

Az oldalamon, az értékelésem és egy térkép segítségével mindenki megtalálja a számára megfelelő minőségű szállást, szállodát vagy éttermet. Amerre járok, a Tisztaságdetektív énem mindig színre lép. 

Magasabb szintre akarom emelni Magyarország tisztaságkultúráját, és ennek az érdekében mindkét oldalt megszólítom: nem csak a szállásokat és éttermeket, hanem az emberek figyelmét is felhívom arra, hogy úgy illik ott hagyni egy éttermi asztalt, szállodai szobát vagy akár egy nyilvános mosdót, mintha a sajátunk lenne.
Az igényesebb szolgáltatók ezért igényesebb közönséget kapnak.

Miben hiszek?

Hiszek abban, hogy igenis létezik tiszta szálloda, étterem, nyilvános vécé, és kirándulóhely. 

Nálam minden helyen azonos szabályok vonatkoznak arra vonatkozólag, hogy mit kellene takarnia a tisztaságnak. Tudatosan figyelek arra, hogy minden hely egyforma kritériumok alapján legyen értékelve akár kicsi, akár nagy, akár ismeretlen, akár ismert.

Hiszek benne, hogy hosszú távon ez a rendszer korrekten tud működni.

Hiszek abban, hogy az utazók valós értékelései, és az általam készített értékelés alapján minden tulajdonos és működtető komolyan fog dolgozni azon, a tisztaság valóban tisztaság legyen náluk.

Hiszek abban is, hogy a jó példa ragadós, és ahogy a szolgáltatók, úgy a vendégek is oda fognak figyelni arra, hogyan hagyják maguk után ott az asztalt, a szobát és a vécét.

Tisztaságtérkép-seprű

Mi is az a Tisztaságtérkép?

A vendégek egyre igényesebbek, egyre több szempontot vesznek figyelembe, amikor szállást vagy éttermet választanak. Makulátlan minőséget várnak el, és ha bármi problémát tapasztalnak, pillanatokon belül megosztják az egész világgal a panaszaikat.

Ebben a növekvő versenyben szerettem volna lehetőséget adni azoknak az éttermeknek és szálláshelyeknek, akik a legapróbb részletekre is odafigyelnek arra, hogy megmutassák magukat, kitűnjenek a tömegből, ezáltal új, igényes vendégkörre tegyenek szert.

Ezért született meg a Tisztaságtérkép 2019. októberében azzal a céllal, hogy Magyarország tisztaságkultúráját megváltoztassuk, magasabb szintre emeljük. A hozzá kapcsolódó weboldalon személyes tesztelésen alapuló beszámolók mellett a témához kapcsolódó bejegyzéseket, az egyes szálláshelyek és éttermek bemutatkozását, és ajánlatait olvashatják az utazók. Az oldalon a legkisebb vendégházaktól kezdve a családi vendéglőkön át a hatalmas rendezvényházakig és a legnagyobb hotelekig mutatkoznak be a „Valóban Tiszta” minősítést szerzett szálláshelyek és éttermek.

Mit jelent a „Valóban Tiszta” védjegy?

A „Valóban Tiszta” minősítés egyfajta kitüntetés és egyben biztosíték arra, hogy a vendégek nyugodtan felkereshetik ezeket a helyeket, hiszen tisztaság és higiénia szempontjából kiemelkedően magas színvonalat képviselnek. A jelenlegi helyzetben ennek biztosítása még fontosabb, mint valaha!

A „Valóban Tiszta” védjegy egyre ismertebbé válik a tudatos vendégek, turisták, nyaralók körében, és ezért egyértelmű előnyökkel jár a szálláshelyek és éttermek számára. A célom, hogy ezt a minősítést a lehető legtöbb magyarországi étterem és szálláshelye elnyerje.

Ahol már találkozhattál velem 

hot! Magazin 2020/29

Nem mindegy, hogy a vendéglátóhelyek és a szálláshelyek valóban tiszták-e, vagy csak a vendéget becsalogató részek csillognak.

Családinet

Rend és tisztaság szakértőként jelennek meg cikkeim a Családinet portálon, amikben a tisztaságról, utazásról, háztartásról és még sok érdekes témáról írok bővebben. 

Ha Ön is szálláshely vagy étterem tulajdonos, és szeretné, ha étterme vagy szálláshelye felkerülne a Tisztaságtérképre “Valóban Tiszta” minősítéssel, akkor

>>ide kattintva tud erről a lehetőségről bővebben olvasni<<.

Akkor is szívesen fogadom megkeresését, ha más formában szeretne együttműködni velem a Tisztaságtérkép felületein.  

Ha bármi kérdésed van,  akkor írj bátran üzenetet a hello@tisztasagterkep.hu e-mail címre, és felveszem veled a kapcsolatot.

Ha pedit Tisztaságnagykövetté szeretné válni, arról >>ide kattintva<< tudsz bővebben olvasni. 

Oberling Léna

Tisztaságdetektív