Vendéglátóhely tulajdonosoknak

 

Több száz szálláshelyet kitakarítottam, éttermet tettem tisztábbá, végül pedig a “valóban tiszta” védjeggyel a vendégek legkedveltebb helyévé varázsoltam. A te vendéglátóhelyed miért maradna ki?

 

Tisztaságtérkép - védjegy csillagok

Szolgáltatások szálláshely- és étterem tulajdonosoknak

“valóban tiszta” védjegy

takarító csapatok képzése, mentorálása

konzultáció

médiaajánlat

Léna products tisztítószerek

Tisztaságtérkép - védjegy csillagok

“Valóban tiszta” minősítés és védjegy

Magyarországon egyedülálló, elismert, nyilvántartásba vett minősítés és levédett, hivatalos védjegy. Azok a vendéglátóhelyek, akik a “valóban tiszta” minősítéssel és védjeggyel rendelkeznek, kiemelkedő, magas színvonalat képviselnek a tisztaság terén, ezáltal minőségi, visszatérő vendégkörrel rendelkeznek. A minősítéssel rendelkező helyek folyamatos mentorálásban és marketing támogatásban részesülnek. 

Tisztaságtérkép - védjegy csillagok

Ez a médiaajánlat azoknak a vendéglátóknak készült,

  • akiknek van saját üzenetük vendégeik számára,
  • akik tenni akarnak azért, hogy ez az üzenet hatékonyan el is jusson az érdeklődőkhöz,
  • akiknek számít, hogy milyen vendéglátóhelyek társaságában jelennek meg,
  • akiknek fontos munkájuk szakmai minősítése is.
Tisztaságtérkép - védjegy csillagok

Takarítók képzése, mentorálása

Voltam és vagyok takarító, takarítócég tulajdonos, és takarítót alkalmazó háziasszony. Ezért mindhárom oldalról látom és tapasztalom a problémákat és a megoldásokat. Így a szakmai tudást hétköznapi, közérhető nyelven tudom átadni a takarítóknak, és ez mellett a tulajdonos észrevételeit és elvárásait is eredményesen tudom kommunikálni. És persze a külső szem kontrolja mindig eredményeket produkál.

Tisztaságtérkép - védjegy csillagok

Konzultáció

Nem vagy biztos abban, hogy a vendéglátóhelyed megfelel-e a minősítési kritériumoknak? Netán a takarítócsapatod munkájának eredményével nem vagy megelégedve? Tisztaság van a vendéglátóhelyen, de azt érzed, hogy még sem az igazi? Nem vagy biztos abban, hogy a megfelelő tisztítószereket, takarítóeszközöket használják a takarítók? Valódi tisztaságélményt szeretnél okozni a vendégeidnek? Akkor kérj konzultációt!

Tisztaságtérkép - védjegy csillagok

Léna Products tisztítószerek

Valódi tisztaságélmény prémium minőségben. Saját márkás tisztítószereim nem csodát ígérnek, hanem pillanatok alatt kivitelezhető tartós eredményt a tisztaság terén. Próbáld ki, és tapasztald meg te is a valódi tisztaság élményét a vendéglátóhelyeden. A Léna Products tisztítószerek megfelelnek az élelmiszerbiztonsági szabályoknak, ezért vendéglátóhelyeken is használhatóak. 

Tisztaságtérkép - védjegy csillagok
.

További információt a tisztaság nagykövet munkámról, és arról, hogy mi módon szeretném Magyarország tisztaságkultúráját magasabb minőségre emelni, az alábbi felületeken találsz. Örülnék, ha személyesen is mielőbb meg tudnánk ismerni egymást.

Apróbetűs rész, ami nem is olyan apró. Kérlek, ne lepődj meg, ne botránkozz meg a tegeződő megszólításon ezen az oldalon. Tudod, én egy olyan személy vagyok, akinek szívügye, lételeme a tisztaság, viszont magázódva ez már nagyon hivatalosan hangzana. Nem az a célom, hogy vendéglátóhelyeket zárassak be a koszosság, hanyagság miatt. A célom az, hogy minél több tulajdonosnak segíteni tudjak abban, hogy az éttereme, szálláshelye minél hamarabb büszkélkedni tudjon a “valóban tiszta” minősítéssel. És ez a segítéség nekem tegeződve jobban megy. Ha téged ez zavar, akkor jelezd felém kérlek, és mielőtt elkezdenénk közösen dolgozni, máris átváltok nálad a magázódásra.

Köszönöm megértésedet.

Tisztaságtérkép - védjegy csillagok

“Valóban tiszta” védjegyes helyek

Villa Florencia Eger

Villa Toscana Hajdúszoboszló

Gilice panzió és étterem Pécs

Vadaskert kávézó Hajdúszoboszló

Csendülő Noszvaj

Udvarház étterem Hatvan