Szolgáltatások

 

Több száz szálláshelyet kitakarítottam, éttermet tettem tisztábbá. Múzeumok, óvodák, bölcsödék, kávézók, cukrászdák takarítási folyamatait tettem rendbe. Takarítókat és takarító csapatokat képeztem ki az évek során. Ahol pedig a „valóban tiszta” tanúsítvány már jelen van, azok a környék legkedveltebb vendéglátó- vagy szolgáltatóhellyé váltak.

Neked miben segíthetek?

 

„Valóban tiszta” minősítés és tanúsítvány

Takarítási folyamatok kialakítása, rendbetétele. Takarítók képzése.

Minden egy helyen a valódi tisztaság megvalósításához.

Személyes és online konzultáció

Médiaajánlat és együttműködés

Tisztaságtérkép - védjegy csillagok

„Valóban tiszta” minősítés és tanúsítvány

Magyarországon egyedülálló, elismert, nyilvántartásba vett minősítés és tanúsítvány. Azok a vendéglátó- és szolgáltatóhelyek, akik a „valóban tiszta” minősítéssel és tanúsítvánnyal rendelkeznek, kiemelkedő, magas színvonalat képviselnek a tisztaság terén. Ezáltal kiemelkednek az átlagos helyek közül és így minőségi, visszatérő vendégkört tudank kialakítani. A tanúsítvánnyal rendelkező helyek folyamatos mentorálásban és marketing támogatásban részesülnek.

Takarítási folyamatok kialakítása, takarítók képzése

Voltam és vagyok takarító, takarítócég tulajdonos, és takarítót alkalmazó háziasszony. Ezért mindhárom oldalról látom és tapasztalom a problémákat és a megoldásokat. Így a szakmai tudást hétköznapi, közérhető nyelven tudom átadni a takarítóknak, és ez mellett a tulajdonos észrevételeit és elvárásait is eredményesen tudom kommunikálni. És persze a külső szem kontrolja mindig eredményeket produkál.

Tisztaság piactere

Tisztaságkritikusként nem csak az a dolgom, hogy felhívjam a hibákra, problémákra a figyelmet, hanem az is, hogy a problémákra megoldást tudjak nyújtani. Ezért a tisztaság piacterén összegyűjtöttem azokat a tisztaságot támogató szakembereket, szolgáltatókat, vállalkozásokat, akinek szintén szívügye a tisztaság, és a minőséget szem előtt tartva megoldást tudnak nyújtani a tisztaság hiányával kapcsolatos problémáidra.

Ez a médiaajánlat azoknak a készült,

  • akiknek van saját üzenetük vendégeik számára.
  • akik tenni akarnak azért, hogy ez az üzenet hatékonyan el is jusson az érdeklődőkhöz.
  • akiknek számít, hogy milyen vendéglátó- és szolgáltatóhelyek társaságában jelennek meg.
  • akiknek fontos munkájuk szakmai minősítése is.
  • akik ki akarnak tűnni az átlag vendéglátóhelyek és szolgáltatók közül.
  • akik minőségi és visszatérő vendégeket szeretnének.
  • akik egyediségre vágynak.

Személyes és online konzultáció

Nem vagy biztos abban, hogy a hely megfelel-e a minősítési kritériumoknak? Netán a takarítócsapatod munkájának eredményével nem vagy megelégedve? Tisztaság van az épületben, de azt érzed, hogy még sem az igazi? Nem vagy biztos abban, hogy a megfelelő tisztítószereket, takarítóeszközöket használják a takarítók? Valódi tisztaságélményt szeretnél okozni a vendégeidnek, de nem tudod, hogy ezt  hogy lehetne megvalósítani? Akkor kérj konzultációt!

„Valóban tiszta” tanúsítvánnyal rendelkező helyek

Tisztaságtérkép - védjegy csillagok

Villa Florencia Eger

Villa Toscana Hajdúszoboszló

Mindszentyneum látogatóközpont és múzeum

Vadaskert kávézó Hajdúszoboszló

Csendülő Noszvaj

Cupp hamburgerező és ételbár

Apróbetűs rész, ami nem is olyan apró. Kérlek, ne lepődj meg, ne botránkozz meg a tegeződő megszólításon ezen az oldalon. Tudod, én egy olyan személy vagyok, akinek szívügye, lételeme a tisztaság, viszont magázódva ez már nagyon hivatalosan hangzana. Nem az a célom, hogy helyeket zárassak be a koszosság, hanyagság miatt. A célom az, hogy minél több tulajdonosnak segíteni tudjak abban, hogy a vendéglátó- vagy szolgáltató helye minél hamarabb büszkélkedni tudjon a „valóban tiszta” tanúsítvánnyal. És ez a segítség nekem tegeződve jobban megy. Ha téged ez zavar, akkor jelezd felém kérlek, és mielőtt elkezdenénk közösen dolgozni, máris átváltok nálad a magázódásra.

Köszönöm megértésedet.