Tisztaságtérkép

 

Valódi tisztaságélmény hitelesen

Pár napot pihennél, de nem tudod, hogy a kinézett szálláshely vajon tiszta-e? Meghívnád a párodat egy romantikus vacsorára, de nem szeretnél az étteremben az asztal feletti pókhálókkal szemezni? Kirándulnátok a családdal és tudni szeretnéd, hogy van-e ott olyan vécé, ahová biztonsággal bemehettek, mert tiszta? Kisgyerekes anyuka vagy és gondot okoz a pelenkázás egy-egy kirándulás alkalmával?

A Tisztaságtérkép ezekre a problémákra megoldást nyújt! 

Gyere, és nézz körül a tisztaság világában! Kattints a térképen lévő pöttyök valamelyikére, és olvasd el az adott helyhez tartozó beszámolót, ajánlót a tisztasággal kapcsolatban. 

Jelmagyarázat

A Tisztaságtérképen látható helyek értékelései abban a pillanatban készültek, amikor ott jártam. Előfordulhat, hogy amikor te látogatsz el az adott helyre, akkor teljesen más állapotokat tapasztalsz. Egy hely addig birtokolhatja a “valóban tiszta” védjegyet, míg valaki meg nem cáfolja ezt. Vagyis, ha egy általam valóban tisztának mondott helyen te nem ezt tapasztalod, akkor ezt írd meg nekem, és ismét auditáláson kell résztvennie annak az éttermnek vagy szálláshelynek. Egyszóval te is legyél tisztaság nagykövet. Erről a lehetőségről itt tudsz bővebben informálódni. 

Ajánlott “valóban tiszta”minősítéssel rendelkező helyek

Csendülő étterem – Noszvaj

Csendülő étterem – Noszvaj

Egy alig 1800 fős település nyitott vendéglátóhelyet Dr. Csernus Imre. A “kávézó és lelki terápiás hely” a Csendülő nevet kapta Noszvajon.

bővebben
Villa Florencia Eger

Villa Florencia Eger

Eger szívében, a vár tövében bújik meg a Villa Florencia Eger, ahol minden vendég megtapasztalhatja a valódi tisztaságélményt.

bővebben

Hogyan tud felkerülni a térképre egy-egy hely?

Étterem vagy szálláshely tulajdonos vagy? Szeretnéd, hogy az éttermed vagy szálláshelyed “valóban tiszta” minősítést kapjon? Akkor kattints ide, és informálódj a térképen való megjelenés lehetőségeiről.

Miért válassz a Tisztaságtérképről vendéglátóhelyet?

Minősítés és védjegy

"Valóban tiszta" minősítés és védjegy

VALÓBAN TISZTA MINŐSÍTÉS ÉS VÉDJEGY = GARANTÁLTAN TISZTA VENDÉGLÁTÓHELYEK

A „valóban tiszta” minősítést elnyerő vendéglátóhelyeken a tanúsító védjegyrendszer valódi garanciát nyújt arra, hogy a hely valóban tiszta.

A vendéglátóhelyek minősítése nem hasra ütés alapján történik, hanem egy meghatározott – több mint 100 szempontot vizsgáló –kritériumrendszer alapján, mely a Szellemi Hivatal Nemzeti Hivatalánál (SZTNH), mint hivatalos módszertan, nyilvántartásba van vétetve. A minősítést a kritériumrendszer alapján személyesen végzem.

A „valóban tiszta” minősítésre pályázó helyek a tisztasággal kapcsolatos, mindenre kiterjedő ellenőrzés után nyerhetnek jogosultságot a „valóban tiszta” minősítés és védjegy használatára. A hely tisztaságát rendszeresen ellenőrzöm, ellenőrizzük. A minősítés használata vissza is vonható.

A vendéglátóhelyek tisztaságban való fejlődésüket és a valódi tisztaság megtartását tanácsadással, mentorálással segítem folyamatosan.

Valódi tisztaságélmény

Tisztaságtérkép célja

A Tisztaságtérkép célja a valóban tiszta vendéglátóhelyek megismertetése az igényes vendégek számára.

A “valóban tiszta” minősítéssel és a beszámolóimmal segítek a tudatos utazóknak olyan vendéglátóhelyeket találni, ahol nem csak a bevétel a fontos, hanem a tisztaság és a minőség is ezzel arányos.

A Tisztaságtérképen megjelenő minősített vendéglátóhelyek a valódi tisztaságélményt kínálják, így nem kell Magyarország szálláshelyeit és éttermeit végigböngészned és vélemények után kutatnod a tisztasággal kapcsolatban. Elegendő csak rákattintanod a térképre, mert azok a helyek, melyek a Tisztaságtérképen megtalálhatóak, garantáltan tisztán várnak Téged, Titeket.

Valódi értékelések

Hiteles ajánlások minősítéssel

Amennyiben utazásaidhoz a Tisztaságtérképen lévő szálláshelyek vagy éttermek közül választasz, a tisztaság terén biztosan nem érhet csalódás. A Tisztaságtérképen megjelenő vendéglátóhelyek értékelései valósak, megbízhatóak és mindig naprakészek. Elsődleges szempont az általam ajánlott vendéglátóhelyeknél a pozitív vendégértékelés, és a személyes tapasztalatom. Baráti kapcsolataimat nap, mint nap ápolom a tulajdonosokkal, és így a Tisztaságtérképen olvasható ajánlások valóban hitelesek tudnak maradni.

Egyedi és hiteles

Különlegesség az utazóknak

Tapasztalataim szerint az utazók a valódi élményeket és a különleges törődést keresik utazásaik során egy szálláshelyen, egy étteremben. A Tisztaságtérkép ennek szeretne megfelelni. Személyesen ismerem a „valóban tiszta” minősítéssel rendelkező szálláshelyeket, és éttermeket, így minden kérdésre egyenes választ tudok adni a tisztaság témakörében felmerülő kérdéseidre a szálláshelyekkel és éttermekkel kapcsolatban.

Szívügyem a vendéglátóhelyek támogatása és képviselete, ha a tisztaságról van szó. Magyarország bővelkedik a szebbnél szebb, egyedi és különleges szálláshelyekben és éttermekben, de a nagy kereső és közvetítő portálakon nem tudnak kitűnni. Célom a valóban tiszta gyöngyszemek bemutatása az igényes vendégek számára úgy, hogy a Tisztaságtérképen ezek a helyek ragyogni tudjanak.