Tisztaságtérkép

 

Valódi tisztaságélmény hitelesen

Pár napot pihennél, de nem tudod, hogy a kinézett szálláshely vajon tiszta-e? Meghívnád a párodat egy romantikus vacsorára, de nem szeretnél az étteremben az asztal feletti pókhálókkal szemezni? Kirándulnátok a családdal és tudni szeretnéd, hogy van-e ott olyan vécé, ahová biztonsággal bemehettek, mert tiszta? Kisgyerekes anyuka vagy és gondot okoz a pelenkázás egy-egy kirándulás alkalmával?

A Tisztaságtérkép ezekre a problémákra válaszként megoldást nyújt!

Gyere, és nézz körül a tisztaság világában! Kattints a térképen lévő pöttyök valamelyikére, és olvasd el az adott helyhez tartozó tisztaságal kapcsolatos beszámolómat, ajánlómat. 

A Tisztaságtérképen látható helyek értékelései abban a pillanatban készültek, amikor ott jártam. Előfordulhat, hogy amikor te látogatsz el az adott helyre, akkor teljesen más állapotokat tapasztalsz. Egy hely addig birtokolhatja a „valóban tiszta” tanúsítványt, míg valaki meg nem cáfolja ezt. Vagyis, ha egy általam valóban tisztának mondott helyen te nem ezt tapasztalod, akkor ezt írd meg nekem, és ismét auditáláson kell átesnie. Egyszóval te is legyél tisztaság nagykövet. Erről a lehetőségről itt tudsz bővebben informálódni. 

„Valóban tiszta” tanúsítvánnyal rendelkező helyek

Hogyan tud felkerülni a térképre egy-egy hely?

Éttermet, szálláshelyet vagy vendéglátóhelyet üzemeltetsz? Múzeum vagy intézmény igazgató vagy? Fodrász, kozmetikus, körmös üzlettel rendelkezel? Bölcsöde és óvoda tulajdonos vagy? Szeretnél az átlagos sorból kilógni? Bárhogy is van, bármit is üzemeltetsz te is megszerezheted a „valóban tiszta” tanúsítványt.

Hogyan? Egyszerűen kattints a gombra!

Miért válassz a Tisztaságtérképről

vendéglátó- vagy szolgáltatóhelyet?

„valóban tiszta” tanúsítvány garancia arra, hogy a hely valóban tiszta.

A tisztaságélmény garantált az általad kiválasztott helyen.

Valódi értékelések egy tisztaságkritikus szemüvegén át.

Magyarországon ez az egyetlen olyan oldal, ahol a tisztaság a legfontosabb.

Tisztaság feketén-fehéren a Tisztaságtérkép leveleiben.

.