"Valóban tiszta" minősítés és védjegy lépésről lépésre

Üdvözöllek! Örülök, hogy érdeklődsz a “valóban tiszta” minősítés és a tanúsító védjegy által nyújtott szolgáltatások iránt.

A Tisztaságtérkép által kidolgozott minősítési rendszer, mely összhangban áll az ÁNTSZ és a NÉBIH vonatkozó jogszabályaival, egy tiszta, egységes képet ad arról, mi is az, hogy „valóban tiszta” hely, mit is takar a „valóban tiszta” minősítés.

A 2022.-ben jogerőre emelkedő Tanúsító Védjegy eredményeképpen az adott helyek tulajdonosai, vezetői egy megbízható szakmai iránymutatást, tájékoztatást kapnak, hogyan válhatnak hivatalosan, minden hazai szabálynak megfelelő „valóban tiszta” hellyé.

Minden információt, segédanyagot biztosítok a “valóban tiszta” minősítést igénylő számára, melyek szükségesek a minősítés elnyeréséhez, Továbbá a még nem „valóban tiszta” helyek számára minden szakmai segítséget megadok ahhoz, hogy valóban tisztává tudjanak válni. 

Valóban tiszta minősítés és védjegy

Tisztaságtérkép - védjegy csillagok

A minősítésről, a védjegy igényléséről a képre kattintva tudsz informálódni. Kattints rá, töltsd le, és olvasd át. Ha pedig szeretnél védjegytulajdonossá válni, akkor nincs más dolgod, mint az itt található kapcsolati űrlapot kitölteni, és az elküldöm gombra kattintani. 

A minősítésre, a védjegy igénylésére az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. Pár napon belül felveszem veled a kapcsolatot az általad megadott e-mail címen vagy telefonszámon. A vendéglátóhelyek minősítésére szeptembertől június közepéig van lehetőség.