„Valóban tiszta”

minősítés és tanúsítvány

Üdvözöllek! Örülök, hogy te is, mint tulajdonos, szeretnél kilógni a vendéglátó- és szolgáltatóhelyek átlagos sorából. A „valóban tiszta” tanúsítvány ebben biztosan segítségedre lesz.

Először is áruld el nekem, hogy mindent megteszel azért, hogy a sarokba bepillantva és a szekrény alatt is makulátlan tisztaságot találjon, aki betér hozzád? Igen? Valóban?

Akkor tegyél arról is, hogy mindenki értesüljön erről!

Válj láthatóvá Magyarország Tisztaságtérképén a

Valóban Tiszta Tanúsítvány birtokosaként!

Tudtad, hogy a legtöbb ember mások értékelései és ajánlásai alapján tájékozódik? És arról van tudomásod, hogy sokan főleg a mellékhelyiségek állapotát látva alkotnak véleményt? 

Azzal tisztában vagy, hogy a higiénikus és rendezett környezet, amit megteremtesz, messze földre viheti jó híredet? Szeretnéd kihasználni az ebből adódó lehetőségeket?

Olyan látogatókra vágysz, akik maguk is igényesek a környezetükre és vigyáznak arra? Változtatnál vendégköröd összetételén, hogy azok járjanak hozzád, akik megbecsülik kínálatod különlegességét? 

Jó lenne megkönnyíteni a tájékozódást azoknak, akik valóban tiszta vendégélményt keresnek, hogy minél gyorsabban és kényelmesebben rád találjanak?

Szerintem…

…nincs rendben, hogy sokszor csak egyoldalú vendégvélemények jelennek meg a tisztaságról: ha rendben találják a látogatók a dolgokat, arról nem beszélnek, de persze ami nem tetszik nekik, azt hamar világgá kürtölik. 

…az sincs rendben, hogy így csak csillagok, pontszámok és általánosságok kerülnek nyilvánosságra rólad, amik nem mutatják meg különlegességedet, és néha több kárt okoznak, mint amennyi hasznot hoznak. 

…nem oké, hogy a vendégeid nem/ alig kapnak pontos információt a takarítási folyamataidról (pl. és hogyan tisztítod a matracokat? mivel mosod a törölközőket? milyen felmosószert használsz? kikből áll a takarítócsapatod és hogy viszonyulsz hozzájuk? stb.) – pedig kíváncsiak lennének rájuk!

A te erőfeszítéseidnek nyoma sincs. Azt se tudod, hol és hogyan kommunikálhatnál ezekről.

Az pedig végképp nagy gond, hogy eddig nem volt, aki segítsen téged abban, hogy beleszólásod legyen szolgáltatásod megítélésébe. 

Ezért hoztam létre a Valóban Tiszta Tanúsítványt, ami által tiéd lesz:

az elégedettség, hogy a tisztaságért tett erőfeszítéseid nem maradnak láthatatlanok, hanem jó befektetésként neked dolgoznak,

a büszkeség, hogy egy folyamatosan növekvő, egész Magyarországra kiterjedő, különlegesen magas színvonalat képviselő szolgáltatói közösség része lehetsz,

a magabiztosság, amit munkád szakmai elismerése és a rendszeres szakmai tanácsadás ad,

a rang, amit a Tisztaságtérképen való kiemelt megjelenés képvisel,

a nyilvánosság ereje, amit a minősítéssel együtt járó kommunikációs háttértámogatástól és az összetéveszthetetlen, markáns megjelenéstől kapsz,

a biztonságérzet, ami a teltházas programok és a teleírt előjegyzési naptárak házigazdáinak sajátja.

Valóban Tiszta Tanúsítvány, ami által tiéd lesz a sok-sok megerősítő elismerés azoktól a vendégeidtől, akik tudják: szolgáltatásod értékéről a tisztaság mesél leglátványosabban rólad.

A Valóban Tiszta Minősítés rendszere, mely összhangban áll az ÁNTSZ és a NÉBIH vonatkozó jogszabályaival, képet ad arról, milyen a „valóban tiszta” hely.

A Tanúsítvány igénylésével tulajdonosként megbízható szakmai iránymutatást, tájékoztatást kapsz arról, hogyan válhat a hely, amit működtesz hivatalosan és minden hazai szabálynak megfelelően „valóban tisztává”.

A minősítés elnyeréséhez szükséges információkat és segédanyagot biztosítom számodra. Sőt, ha kell, szakmai segítséget is nyújtok neked, hogy eséllyel pályázz a címért.

Hogyan lehet a tisztasággal kitűnni a tömegből? 

A takarítási folyamatok kialakításával és rögzítésével,

takarítók folyamatos tanításával és ellenőrzésével,

ügyfelek részletes véleményeinek nyilvántartásával,

az ezekről szóló büszke kommunikációval!

Tedd ki a kirakatba, ami a pult alatt van!

Legyél büszke arra, amit a tisztaságért teszel!

Kommunikálj erről rendszeresen és érj el ezzel az üzenettel még több (és jobb!) vendéget!

Oberling Léna, tisztaságkritikus, a takarítási folyamatok szakértője vagyok. 

Megbízható tájékozódási pontokat teremtek, ahol a valódi tisztaság élményét nyújtó szolgáltatók és az őket kereső vendégek és látogatók egymásra találhatnak.

Németországban felépítettem egy olyan takarító céget, ahol 25 kollégával együtt közel 1000 privát házat takarítottunk heti rendszerességgel és emellett golfklubokat tettünk rendbe naponta kétszer. 

Takarító éveim során rájöttem, hogy mindenkinek igénye van a tisztaságra, viszont alig van, aki tudja, hogy a valódi tisztaság milyen. Gyakorlatom eredményeit és a tisztasággal kapcsolatos tapasztalataimat rendszerbe foglaltam, majd ez alapján létrehoztam a “Valóban Tiszta” minősítő rendszert és tanúsítványt, melyet módszertan formájában hivatalosan nyilvántartásba vetettem.

Így lettem tisztaságkritikus, aki azért dolgozik nap mint nap, hogy a vendégek a lehető legtöbb helyen megkapják a valódi tisztaság élményét, az őket fogadó szolgáltatók pedig a magabiztos tudást a valódi tisztaságról.

A Tisztaságtérkép 2019. októberében azzal a céllal született meg, hogy a magyar vendéglátó- és szolgáltatóhelyek tisztaságkultúráját megváltoztassuk, magasabb szintre emeljük, ezzel együtt a takarító szférát megbecsülté és elismerté tegyük. Ma már nemcsak a vendéglátóhelyek, hanem minden tisztaságára büszke szolgáltató számára elérhető a tanúsítvány!

Vélemények a munkámról

Nagyon köszönöm a sok segítséget, amit az elmúlt két hónapban nyújtottál. Augusztusban kezdtük a közös munkát és október 23-ig folyamatosan segítetted a születendő intézményt abban, hogy valóban egy ragyogóan tiszta házat avathatott Zalaegerszegen Orbán Viktor miniszterelnök úr.
Nélküled nem ment volna, hiszen a 6000 m2 es, 5 szintes új építésű látogatóközpont burkolatai egyedi takarítási protokollt kívántak, melyet mi nem ismertünk eddig. Nagy szakértelemmel nyúltál a tereinkhez, nem ijedtél meg, hanem azonnal a gondos gazda szemével mérted fel a főbb hibázási lehetőségeket.
Hétről-hétre küldted a napi, heti rutint elősegítő takarítási sorrendet. Tisztítószerek, eszközök listáját is kaptunk, amivel segítetted takarítási raktáraink feltöltését. Pillanatok alatt kialakult a kölcsönös bizalom közted és a takarító személyzet között, ami szintén segítette az eredményes munkát.  Bármikor fordulhattam hozzád a házunkra vonatkozó kérdéssel, nem hagytál magamra, ezért is nagyon hálás vagyok. Nagy nyugalom volt bennem, mert tudtam, hogy jó kezekben van nálad az intézmény tisztasága.
A továbbiakban nagyon igyekszünk rászolgálni a tiszta védjegy címre, amit remélem 2023-ban elérhetünk.
Csengei Ágota

tagintézményvezető, Mindszentyneum látogatóközpont, Zalaegerszeg

Lénával azért fantasztikus együtt dolgozni, mert egyszerre érti a vendégek és a szálláshely-/vendéglátóhely tulajdonosok igényeit.
Nagyon könnyű vele egy platformra kerülni: értő figyelemmel fordul a szolgáltatók felé, ugyanakkor éles, konstruktív kritikával illeti a fejlesztendő területeket. Mindezt egy cél érdekében: hogy a kialakulhasson olyan rendszer a turisztikai szolgáltatóknál, ahol makulátlan tisztaságban fogadhatják a vendégeket. A Tisztaságtérkép.hu – Oberling Léna az ország egyik legígéretesebb minősítőrendszere, hiszen tényleg a vendégekért jött létre és tényleg róluk szól. Kívánom, hogy minél több turisztikai szolgáltató felismerje a jelentőségét!
Duchai Márta

ÉrtékelésTUNING - Tripadvisor specialista

Valódi eredmények a Valóban Tiszta Tanúsítványt birtokolva:

A tisztaság létrehozására és fenntartására fordított óriási energiád a “Valóban Tiszta Tanúsítvány” által és a Tisztaságtérképen szemmel látható értékké válik.

A védjegy elfogulatlan és megbízható megerősítést ad neked, ami kiemel konkurenseid közül. 

Magabiztosan és büszkén állsz a világ elé ajánlataiddal, mert már “papírod is lesz” arról, hogy jól teszed a dolgod. 

Új, színvonalas, érdekes és forgalmas megjelenési lehetőségeket kapsz, ahol üzleted tisztaságát hangsúlyozva tudsz bemutatkozni a világnak. 

Ráadásul, ha szakértő segítségemmmel gyorsabbá, egyszerűbbé és jobban szervezetté teszed a takarítási folyamatokat, több időd és figyelmed jut arra, amiről a szolgáltatásod valójában szól. 

Ugye milyen jól hangzik? És mindezt te is elérheted! Kezdhetjük? Akkor görgess lejjebb és kérj időpontot az ingyenes online konzultációra.

⏬⏬⏬

Valóban tiszta

minősítés és tanúsítvány

Tisztaságtérkép - védjegy csillagok

Te is szeretnéd, hogy a szálláshelyedre, éttermedbe, cukrászdádba, kávézódba, múzeumodba, kastélyodba, fodrászatodba, kozmetikádba, magán praxisodba (és még sorolhatnám hosszasan) érkező vendégek a következő látogatásuk alkalmával már a „valóban tiszta” tanúsítvánnyal találkozzanak? Akkor kérd az ingyenes 15 perces online konzultációt, és valósítsük meg közösen a valódi tisztaság vendégélményt.

A minősítésre, a tanúsítvány igénylésére az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. Pár napon belül felveszem veled a kapcsolatot az általad megadott telefonszámon.  

Előzetes konzultáció 15 percben

Ez a konzultáció, előszobája annak a folyamatnak, melynek végeredménye a „valóban tiszta” tanúsítvány átadása.

Adatkezelési tájékoztató

A konzultáción elhangzottak alapján tudok neked személyre, problémára szabott megoldás fókuszú ajánlatot adni arra vonatkozólag, hogy hogyan tudod a „valóban tiszta” tanúsítványt elnyerni. A 15 perces előzetes online konzultáció semmilyen elköteleződéssel nem jár, és nem jelenti azt, hogy a konzultáció után rögtön a tiéd a tanúsívány. Ezt kérlek vedd figyelembe.

Oberling Léna

tisztaságkritikus

Gyakori kérdések, amikre már válaszoltam

Tegeződés vagy magázódás?

Kérlek, ne lepődj meg, ne botránkozz meg a tegeződő megszólításon ezen az oldalon. Tudod, én egy olyan személy vagyok, akinek szívügye, lételeme a tisztaság, viszont magázódva ez már nagyon hivatalosan hangzana. Nem az a célom, hogy helyeket zárassak be a koszosság, hanyagság miatt. A célom az, hogy minél több tulajdonosnak segíteni tudjak abban, hogy a vendéglátó- vagy szolgáltató helye minél hamarabb büszkélkedni tudjon a „valóban tiszta” tanúsítvánnyal. És ez a segítség nekem tegeződve jobban megy. Ha téged ez zavar, akkor jelezd felém kérlek, és mielőtt elkezdenénk közösen dolgozni, máris átváltok nálad a magázódásra.

Köszönöm megértésedet.

Hogyan zajlik a jelentkezés után az ismerkedési folyamat?

A jelentkezés beérkezése után telefonon pár kérdést felteszek neked a minősítésre szánt helyről és te is kérdezhetsz tőlem. Ez után e-mailben küldök neked egy részletes információs anyagot, hogy minél alaposabban tájékozódni tudj arról, ami vár rád, és dönteni tudj, hogy elkezded-e vagy sem.

Biztosan nekem való ez?

Nem minden hely alkalmas arra, hogy azonnal megkezdjük a minősítési folyamatot, de nincs reménytelen eset! Ha azt látom, hogy a megszokottnál hosszabb felkészülésre van szükséged, meg fogom neked mondani és segítséget is ajánlok ehhez.

Mi történik, amikor megérkezel hozzám ellenőrizni a tisztaságot?

Az auditálást a Rend egy kattintásra Bt. képviseletében azon kritériumrendszer alapján végzem, amit már előzőleg kézhez kaptál, megbeszéltünk, és ami alapján felkészítetted a helyet a minősítésre. Így semmilyen meglepetés nem érhet akkor, ha megjelenek nálad.

Mi van, ha nem sikerül?

Ha nem felel meg a hely az auditálás során, átadok neked egy hiánylistát, mely alapján a problémákkal foglalkozni tudsz. Tanácsokat is kapsz, hogy minél könnyebben orvosolhasd a hibákat. 

Mennyi ideig érvényes a minősítés?

A minősítés időtartama 1 év. Ez után újra minősíttetned kell magad, ha meg akarod tartani a tanúsítványt. 

Kérdezhetek még?

Persze! Írj nekem a hello@tisztasagterkep.hu e-mail címre vagy hívj a 70-670-1826 telefonszámon és örömmel válaszolok!