"Valóban tiszta" minősítés

Mit jelent a

“valóban tiszta” minősítés

Ahol a „valóban tiszta” minősítéssel találkozik a vendég, azok a vendéglátóhelyek egy szigorú ellenőrzésen mentek végig, és több mint 100 kritériumnak kellett nekik megfelelniük.

A „Valóban Tiszta” minősítés tanúsítja, hogy az adott szálláshely és/vagy étterem az általam, vagyis Oberling Léna tisztaság nagykövet által meghatározott szakmai szempontrendszer alapján (amely a SZTNH-nál, mint módszertan nyilvántatartásba lett véve) ellenőrzésre került, és mindent rendben találtam a tisztaság terén. Vagyis a hely minden zegzuga VALÓBAN TISZTA.

Egy utazás, egy kirándulás, egy családi vacsora esetében mindig kérdéses, hogy vajon a hely, ahová betérünk, ahol leülünk, ahol alszunk, az vajon tiszta-e. És ez bizony elég nagy fejtörést szokott okozni a szervezésnél főleg akkor, ha korábban már a tisztasággal kapcsolatban voltak negatív élményeink egy-egy vendéglátóhelyen.

Szeretnéd, hogy egy utazás, egy kirándulás, egy családi vacsora valódi tisztaságélményben bővelkedjen? Nem szeretnél bosszankodni a vendéglátóhelyeken tapasztalt takarítási hiányosságok miatt? Akkor válassz a Tisztaságtérképen lévő helyek közül!

A vengédlátóhelyek bemutatásánál, ajánlásánál a tisztaság nagy szerepet kap.

pormentes szoba

vízkő és hajszálmentes fürdőszoba

foltmentes ágynemű

rendszeresen tisztított matracok

tiszta etetőszék

minden vendég után letakarított asztal

patyolat tiszta konyha

Villa Florencia Eger

Ezek a jellemzők csak ízelítő abból a közel 100 pontos kritérium listából, melynek egy „valóban tiszta” minősítéssel rendelkező helynek meg kell felelnie. A Tisztaságtérképen megtalálható vendéglátóhelyek tisztaságát a „valóban tiszta” minősítés védjegye garantálja.  

A látogatásom során nem csak a vendégek által látogatott és a szemüknek látható helyeket ellenőrzöm, hanem a hely minden sarkát, szegletét, eldugott helyét, kis részét, konyháját, mellékhelyiségét, edényeit, matracait stb górcső alá veszem. Ezek mellett még a takarítási folyamatokat, a tisztítószereket és a takarítóeszközöket is megnézem, és ha valami hiányosságot tapasztalok, akkor azt is megbeszélem a tulajdonosokkal. Vagyis javaslatot teszek a hibák kiküszöbölésére úgy, hogy azok a jövőben eredményesek és tiszták legyenek.

A „valóban tiszta” minősítés egyfajta kitüntetés és egyben biztosíték arra, hogy a vendégek nyugodtan felkereshetik ezeket a helyeket, hiszen tisztaság és higiénia szempontjából kiemelkedően magas színvonalat képviselnek. A jelenlegi helyzetben ennek biztosítása még fontosabb, mint valaha!

A „valóban tiszta” tiszta helyek egyre ismertebbé válnak a tudatos vendégek, turisták, nyaralók körében, és ezért egyértelmű előnyökkel jár a szálláshelyek és éttermek tulajdonosai számára. A célom, hogy ezt a minősítést a lehető legtöbb magyarországi étterem és szálláshelye elnyerje.

A Tisztaságtérképen bárki rákereshet, hogy egy adott régióban hol talál olyan szállodát, panziót vagy apartmant, amelyik higiéniailag valóban megfelel a legszigorúbb elvárásoknak is. A Tisztaságtérképet ide kattintva találod meg.

Mi a Tisztaságtérkép sikerének titka?

A „valóban tiszta” minősítő rendszer és a személyes kontaktus. Mivel a teszteléseket és a minősítést személyesen végzem, ezért ismerem az összes „valóban tiszta” minősítéssel rendelkező szálláshelyet és éttermet. Így a helyekkel kapcsolatos bármilyen kérdésre egyértelmű választ tudok adni azonnal.

Nálam mindig a tisztaság áll az első helyen akkor is, ha egy új szálláshelyet vagy éttermet mutatok be, vagy épp egy új helyet minősítek. Rengeteg személyes tapasztalatot halmoztam fel a szálláshelyek és éttermek vonatkozásában a tisztaság és takarítás szempontjából. Ezeket a tapasztalatokat osztom meg a Tisztaságtérképen veletek.

Miért válaszd a Tisztaságtérképen ajánlott szálláshelyeket és éttermeket?

Minősítés és védjegy

"Valóban tiszta" minősítés

VALÓBAN TISZTA MINŐSÍTÉS ÉS VÉDJEGY = GARANTÁLTAN TISZTA VENDÉGLÁTÓHELYEK

A „valóban tiszta” minősítést elnyerő vendéglátóhelyeken a tanúsító védjegyrendszer valódi garanciát nyújt arra, hogy a hely valóban tiszta.

A vendéglátóhelyek minősítése nem hasra ütés alapján történik, hanem egy meghatározott – több mint 100 szempontot vizsgáló –kritériumrendszer alapján, mely a Szellemi Hivatal Nemzeti Hivatalánál (SZTNH), mint hivatalos módszertan, nyilvántartásba van vétetve. A minősítést a kritériumrendszer alapján személyesen végzem.

A „valóban tiszta” minősítésre pályázó helyek a tisztasággal kapcsolatos, mindenre kiterjedő ellenőrzés után nyerhetnek jogosultságot a „valóban tiszta” minősítés és védjegy használatára. A hely tisztaságát rendszeresen ellenőrzöm, ellenőrizzük. A minősítés használata vissza is vonható.

A vendéglátóhelyek tisztaságban való fejlődésüket és a valódi tisztaság megtartását tanácsadással, mentorálással segítem folyamatosan.

Valódi tisztaságélmény

A Tisztaságtérkép célja

A Tisztaságtérkép célja a valóban tiszta vendéglátóhelyek megismertetése az igényes vendégek számára.

A “valóban tiszta” minősítéssel és a beszámolóimmal segítek a tudatos utazóknak olyan vendéglátóhelyeket találni, ahol nem csak a bevétel a fontos, hanem a tisztaság és a minőség is ezzel arányos.  

A Tisztaságtérképen megjelenő minősített vendéglátóhelyek a valódi tisztaságélményt kínálják, így nem kell Magyarország szálláshelyeit és éttermeit végigböngészned és vélemények után kutatnod a tisztasággal kapcsolatban. Elegendő csak rákattintanod a térképre, mert azok a helyek, melyek a Tisztaságtérképen megtalálhatóak, garantáltan tisztán várnak Téged, Titeket.

Valódi értékelések

Hiteles ajánlások minősítéssel

Amennyiben utazásaidhoz a Tisztaságtérképen lévő szálláshelyek vagy éttermek közül választasz, a tisztaság terén biztosan nem érhet csalódás. A Tisztaságtérképen megjelenő vendéglátóhelyek értékelései valósak, megbízhatóak és mindig naprakészek. Elsődleges szempont az általam ajánlott vendéglátóhelyeknél a pozitív vendégértékelés, és a személyes tapasztalatom. Baráti kapcsolataimat nap, mint nap ápolom a tulajdonosokkal, és így a Tisztaságtérképen olvasható ajánlások valóban hitelesek tudnak maradni.   

Egyedi és hiteles

Különlegesség az utazóknak

Tapasztalataim szerint az utazók a valódi élményeket és a különleges törődést keresik utazásaik során egy szálláshelyen, egy étteremben. A Tisztaságtérkép ennek szeretne megfelelni. Személyesen ismerem a „valóban tiszta” minősítéssel rendelkező szálláshelyeket, és éttermeket, így minden kérdésre egyenes választ tudok adni a tisztaság témakörében felmerülő kérdéseidre a szálláshelyekkel és éttermekkel kapcsolatban.

Szívügyem a vendéglátóhelyek támogatása és képviselete, ha a tisztaságról van szó. Magyarország bővelkedik a szebbnél szebb, egyedi és különleges szálláshelyekben és éttermekben, de a nagy kereső és közvetítő portálakon nem tudnak kitűnni. Célom a valóban tiszta gyöngyszemek bemutatása az igényes vendégek számára úgy, hogy a Tisztaságtérképen ezek a helyek ragyogni tudjanak.