"Valóban tiszta" minősített helyek

valódi tisztaságélmény hitelesen

“Valóban tiszta” minősítéssel rendelkező helyek

Csendülő étterem – Noszvaj

Csendülő étterem – Noszvaj

Egy alig 1800 fős település nyitott vendéglátóhelyet Dr. Csernus Imre. A “kávézó és lelki terápiás hely” a Csendülő nevet kapta Noszvajon.

bővebben
Villa Toscana Hajdúszoboszló

Villa Toscana Hajdúszoboszló

Olaszos stílusú, Toszkana hangulatát idéző vendégház Villa Toscana Hajdúszoboszló, mely valóban tiszta minősítéssel rendelkezik.  Hajdúszoboszló és...

bővebben
Villa Florencia Eger

Villa Florencia Eger

Eger szívében, a vár tövében bújik meg a Villa Florencia Eger, ahol minden vendég megtapasztalhatja a valódi tisztaságélményt.

bővebben

Itt jártam, ezt láttam

Tisztaságtérkép - védjegy csillagok
Hatvan

Hatvan

Hatvan városa Heves megye nyugati részén fekszik az Alföld peremén. A Zagyva menti település a megye harmadik legnépesebb városa.

bővebben
Pécs

Pécs

Pécs Magyarország délnyugati részén, az ország ötödik legnagyobb települése Budapest, Debrecen, Szeged és Miskolc után. A Dunántúlon pedig a legnagyobb település.

bővebben
Encs

Encs

Encs Észak-Magyarországon, a Hernád folyó völgyében, Miskolctól 40 kilométerre fekszik. Vajon “valóban tiszta” helyet is találunk?

bővebben
Noszvaj

Noszvaj

Magyarország egyik legkülönlegesebb települése Noszvaj az Egri-Bükkalján bújik meg. No és persze “valóban tiszta” helyekkel is büszkélkedhet

bővebben
Eger

Eger

Eger az aktív kikapcsolódást kereső utazókat gazdag programkínálattal csábítja a térségbe. De “valóban tiszta” helyeket is rejteget.

bővebben
Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló és környéke a pihenés és a feltöltődés avatott központja. No és persze a “valóban tiszta” szálláshelyek és éttermek városa.

bővebben

Értesülj elsőként az új “valóban tiszta” helyekről

Hétről hétre újabb és újabb beszámolókat írok arról, hogy mit tapasztaltam az útjaim során. Minden utamba kerülő szálláshelyről, étteremről, nyilvános vécéről véleményt nyilvánítok, és a véleményemet meg is osztom az oldalaimon.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb beszámolókról, legújabb minősített helyekről?

Akkor iratkozz fel a Tisztaságterkép leveleire!

Oberling Léna

tisztaság nagykövet

.