A „valóban tiszta” tanúsítvány:

garancia a vendégek számára, 

a valódi tisztaságélményhez.

Ahol a „valóban tiszta” minősítéssel találkozik a vendég, azok a vendéglátó- és szolgáltatóhelyek egy szigorú ellenőrzésen mentek végig, és több mint 100 kritériumnak kellett nekik megfelelniük a tisztaság terén

A „valóban tiszta” minősítés és tanúsítvány igazolja, hogy az adott szálláshely és/vagy étterem, és egyéb vendéglátó- és szolgáltatóhely az általam, vagyis Oberling Léna tisztaságkritikus által meghatározott szakmai szempontrendszer alapján (amely a SZTNH-nál, mint módszertan nyilvántatartásba lett véve) ellenőrzésre került, és mindent rendben találtam a tisztaság terén. Vagyis a hely, a padlástól a pincéig, VALÓBAN TISZTA.

Egy utazás, egy kirándulás, egy családi vacsora esetében mindig kérdéses, hogy vajon a hely, ahová betérünk, ahol leülünk, ahol alszunk, az vajon tiszta-e. És ez bizony elég nagy fejtörést szokott okozni a szervezésnél főleg akkor, ha korábban már a tisztasággal kapcsolatban voltak negatív élményeink egy-egy vendéglátóhelyen. De nem csak a vendéglátóhelyeken fontos a tisztaság, hanem múzeumokban, magán praxisokban, óvodákban, bölcsödékben. Vagyis minden egyes vendéglátó- és szolgáltatóhelyen.

Szeretnéd, hogy egy utazás, egy kirándulás, egy családi vacsora valódi tisztaságélményben bővelkedjen? Nem szeretnél bosszankodni a takarítási hiányosságok miatt sehol sem bármerre is jársz? Akkor válassz a Tisztaságtérképen lévő helyek közül! A Tisztaságtérképen ajánlott helyeken a tisztaság nem luxux, hanem olyan érték, ami felbecsülhetetlen.

A legfontosabb: valóban tiszta?

por- és pókhálómentes szoba

vízkő és hajszálmentes fürdőszoba

foltmentes ágynemű

rendszeresen tisztított matracok

tiszta etetőszék

minden vendég után letakarított asztal

patyolat tiszta konyha

rendszeresen takarított vécé

Villa Florencia Eger

Ezek a feltételek csak ízelítőként lettek felsorolva abból a közel 100 pontos kritérium listából, melynek egy „valóban tiszta” tanúsítvánnyal rendelkező helynek meg kell felelnie. A Tisztaságtérképen megtalálható vendéglátó- és szolgáltahelyek tisztaságát a „valóban tiszta” tanúsítvány garantálja.

A látogatásom során nem csak a vendégek által látogatott és a szemüknek látható helyeket ellenőrzöm, hanem a hely minden sarkát, szegletét, eldugott helyét, kis részét, konyháját, mellékhelyiségét, edényeit, matracait stb górcső alá veszem. Ezek mellett még a takarítási folyamatokat, a tisztítószereket és a takarítóeszközöket is megnézem, és ha valami hiányosságot tapasztalok, akkor azt is megbeszélem a tulajdonosokkal. Vagyis javaslatot teszek a hibák kiküszöbölésére úgy, hogy azok a jövőben eredményesek és tiszták legyenek.

A „valóban tiszta” minősítés és tanúsítvány egyfajta kitüntetés és egyben biztosíték arra, hogy a vendégek nyugodtan felkereshetik ezeket a helyeket, hiszen tisztaság és higiénia szempontjából kiemelkedően magas színvonalat képviselnek. A jelenlegi helyzetben ennek biztosítása még fontosabb, mint valaha!

A „valóban tiszta” tiszta helyek egyre ismertebbé válnak a tudatos emberek körében, és ezért egyértelmű előnyökkel jár a vendéglátó- és szolgáltatóhelyek tulajdonosai számára. A célom, hogy ezt a tanúsítványt a lehető legtöbb magyarországi vendéglátó- és szolgáltatóhely elnyerje.

A Tisztaságtérképen bárki rákereshet, hogy egy adott régióban hol talál olyan szálláshelyet, éttermet, kávézót, cukrászdát, múzeumot, óvodát, bölcsödét, magánpraxist, nyilvános vécét stb. amelyik higiéniailag valóban megfelel a legszigorúbb elvárásoknak is.  

Mi a Tisztaságtérkép sikerének titka?

A „valóban tiszta” minősítő rendszer és a személyes kontaktus. Mivel a teszteléseket és a minősítést személyesen végzem, ezért ismerem az összes „valóban tiszta” minősítéssel rendelkező vendéglátó- és szolgáltatóhelyet. De nem csak magát a helyet ismerem, hanem a történetüket, a problémájukat, az örömüket. Mert nem csak kritizálok, hanem segítő kezet is nyújtok. Így a helyekkel kapcsolatos bármilyen kérdésre egyértelmű választ tudok adni azonnal.

Miért válassz a Tisztaságtérképről

vendéglátó- vagy szolgáltatóhelyet?

„valóban tiszta” tanúsítvány garancia arra, hogy a hely valóban tiszta.

A tisztaságélmény garantált az általad kiválasztott helyen.

Valódi értékelések egy tisztaságkritikus szemüvegén át.

Magyarországon ez az egyetlen olyan oldal, ahol a tisztaság a legfontosabb.

Tisztaság feketén-fehéren a Tisztaságtérkép leveleiben.

.