"Valóban Tiszta" védjegy

Mit jelent a “Valóban Tiszta” védjegy?

Ahol a „valóban tiszta” védjegy plakettjével találkozik a vendég, azok a helyek egy szigorú ellenőrzésen mentek végéig, és több mint 100 kritériumnak kellett nekik megfelelniük.

A „Valóban Tiszta” védjegy tanúsítja, hogy az adott szálláshely és/vagy étterem az általam, vagyis Oberling Léna tisztaságdetektív által meghatározott szakmai szempontrendszer alapján ellenőrzésre került, és mindent rendben találtam. 

Vagyis a hely minden zegzuga VALÓBAN TISZTA minden szempont alapján.

Tisztaságtérkép-seprű

A látogatásom során nem csak a vendégek által látogatott és a szemüknek látható helyeket ellenőrzöm, hanem a hely minden sarkát, szegletét, eldugott helyét, kis részét, konyháját, mellékhelyiségét, edényeit, matracait stb górcső alá veszem. Ezek mellett még a takarítási folyamatokat, a tisztítószereket és a takarítóeszközöket is megnézem, és ha valami hiányosságot tapasztalok, akkor azt is megbeszélem a tulajdonosokkal. Vagyis javaslatot teszek a hibák kiküszöbölésére úgy, hogy azok a jövőben eredményesek és tiszták legyenek.

A „Valóban Tiszta” minősítés egyfajta kitüntetés és egyben biztosíték arra, hogy a vendégek nyugodtan felkereshetik ezeket a helyeket, hiszen tisztaság és higiénia szempontjából kiemelkedően magas színvonalat képviselnek. A jelenlegi helyzetben ennek biztosítása még fontosabb, mint valaha!

A „Valóban Tiszta” védjegy egyre ismertebbé válik a tudatos vendégek, turisták, nyaralók körében, és ezért egyértelmű előnyökkel jár a szálláshelyek és éttermek számára. A célom, hogy ezt a minősítést a lehető legtöbb magyarországi étterem és szálláshelye elnyerje.

A Tisztaságtérkép használata a vendégek számára ingyenes: az oldalon bárki rákereshet, hogy egy adott régióban hol talál olyan szállodát, panziót vagy apartmant, amelyik higiéniailag valóban megfelel a legszigorúbb elvárásoknak is. A Tisztaságtérképet ide kattintva meg tudod nézni!