Vélemények

Ezen az oldalon azokat a véleményeket gyűjtöttem össze, melyeket az ügyfeleim írtak a munkámról, illetve azok a vendégek, akik olyan helyen tartózkodtak, melyet a Tisztaságtérkép oldaláról választottak. No és persze szolgáltatók véleményeit is olvashatjátok itt, akikkel közösen dolgozunk azon, hogy a világ tisztább legyen.

Nagyon köszönöm a sok segítséget, amit az elmúlt két hónapban nyújtottál. Augusztusban kezdtük a közös munkát és október 23-ig folyamatosan segítetted a születendő intézményt abban, hogy valóban egy ragyogóan tiszta házat avathatott Zalaegerszegen Orbán Viktor miniszterelnök úr.
Nélküled nem ment volna, hiszen a 6000 m2 es, 5 szintes új építésű látogatóközpont burkolatai egyedi takarítási protokollt kívántak, melyet mi nem ismertünk eddig. Nagy szakértelemmel nyúltál a tereinkhez, nem ijedtél meg, hanem azonnal a gondos gazda szemével mérted fel a főbb hibázási lehetőségeket.
Hétről-hétre küldted a napi, heti rutint elősegítő takarítási sorrendet. Tisztítószerek, eszközök listáját is kaptunk, amivel segítetted takarítási raktáraink feltöltését. Pillanatok alatt kialakult a kölcsönös bizalom közted és a takarító személyzet között, ami szintén segítette az eredményes munkát.  Bármikor fordulhattam hozzád a házunkra vonatkozó kérdéssel, nem hagytál magamra, ezért is nagyon hálás vagyok. Nagy nyugalom volt bennem, mert tudtam, hogy jó kezekben van nálad az intézmény tisztasága.
A továbbiakban nagyon igyekszünk rászolgálni a tiszta védjegy címre, amit remélem 2023-ban elérhetünk.
Csengei Ágota

tagintézményvezető, Mindszentyneum látogatóközpont, Zalaegerszeg

Annál hitelesebb nem lehet egy szálláshely tisztasága, minthogy Oberling Léna, a tisztaság nagykövete annak minősíti. Ha egy hely erre a térképre felkerül, az tuti tiszta. Számomra Léna nagyon hiteles. Hiánypótló infó forrás, hogy most már ezt is lehet majd tudni, mielőtt foglalok.

Petróczi Katalin

párkapcsolati mentor

Hiánypótló, nagyon megbízható szolgáltatás, minden hely, ahova Léna ajánlása alapján jutottunk el, valóban tiszta, lélekmelengető volt. Ezúton is köszönöm a munkádat, szeretettel ajánlom Mindenkinek az oldalt!!!

Szente Kornélia

német tanár

Ez nagyszerű ötlet, egy ilyen minősítésnél az ember nyugodtan, sokkal nagyobb bizalommal foglal le egy szállást, vagy látogat meg egy vendéglátó helyet. (különös tekintettel a mosdókra!)

Mátrai Mariann

vállalkozó

Lénával azért fantasztikus együtt dolgozni, mert egyszerre érti a vendégek és a szálláshely-/vendéglátóhely tulajdonosok igényeit.
Nagyon könnyű vele egy platformra kerülni: értő figyelemmel fordul a szolgáltatók felé, ugyanakkor éles, konstruktív kritikával illeti a fejlesztendő területeket. Mindezt egy cél érdekében: hogy a kialakulhasson olyan rendszer a turisztikai szolgáltatóknál, ahol makulátlan tisztaságban fogadhatják a vendégeket. A Tisztaságtérkép.hu – Oberling Léna az ország egyik legígéretesebb minősítőrendszere, hiszen tényleg a vendégekért jött létre és tényleg róluk szól. Kívánom, hogy minél több turisztikai szolgáltató felismerje a jelentőségét!
Duchai Márta

ÉrtékelésTUNING - Tripadvisor specialista

Miért válassz a Tisztaságtérképről

vendéglátó- vagy szolgáltatóhelyet?

„valóban tiszta” tanúsítvány garancia arra, hogy a hely valóban tiszta.

A tisztaságélmény garantált az általad kiválasztott helyen.

Valódi értékelések egy tisztaságkritikus szemüvegén át.

Magyarországon ez az egyetlen olyan oldal, ahol a tisztaság a legfontosabb.

Tisztaság feketén-fehéren a Tisztaságtérkép leveleiben.

.