Vélemények, melyeket ti írtatok…

Ezen az oldalon azokat a véleményeket gyűjtöttem össze, melyeket az ügyfeleim írtak a munkámról, illetve azok a vendégek, akik olyan helyen tartózkodtak, melyet a Tisztaságtérkép oldaláról választottak. No és persze szolgáltatók véleményeit is olvashatjátok itt, akikkel közösen dolgozunk azon, hogy a világ tisztább legyen.

Annál hitelesebb nem lehet egy szálláshely tisztasága, minthogy Oberling Léna, a tisztaság nagykövete annak minősíti. Ha egy hely erre a térképre felkerül, az tuti tiszta. Számomra Léna nagyon hiteles. Hiánypótló infó forrás, hogy most már ezt is lehet majd tudni, mielőtt foglalok.

Petróczi Katalin

párkapcsolati mentor

Hiánypótló, nagyon megbízható szolgáltatás, minden hely, ahova Léna ajánlása alapján jutottunk el, valóban tiszta, lélekmelengető volt. Ezúton is köszönöm a munkádat, szeretettel ajánlom Mindenkinek az oldalt!!!

Szente Kornélia

német tanár

Ez nagyszerű ötlet, egy ilyen minősítésnél az ember nyugodtan, sokkal nagyobb bizalommal foglal le egy szállást, vagy látogat meg egy vendéglátó helyet. (különös tekintettel a mosdókra!)

Mátrai Mariann

vállalkozó

Lénával azért fantasztikus együtt dolgozni, mert egyszerre érti a vendégek és a szálláshely-/vendéglátóhely tulajdonosok igényeit.
Nagyon könnyű vele egy platformra kerülni: értő figyelemmel fordul a szolgáltatók felé, ugyanakkor éles, konstruktív kritikával illeti a fejlesztendő területeket. Mindezt egy cél érdekében: hogy a kialakulhasson olyan rendszer a turisztikai szolgáltatóknál, ahol makulátlan tisztaságban fogadhatják a vendégeket. A Tisztaságtérkép.hu – Oberling Léna az ország egyik legígéretesebb védjegye, hiszen tényleg a vendégekért jött létre és tényleg róluk szól. Kívánom, hogy minél több turisztikai szolgáltató felismerje a jelentőségét!
Duchai Márta

Szia!
Ezen az oldalon azokat a helyeket mutatom be, ahol a tisztaság kiemelkedő színvonalat képvisel. A Tisztaságtérkép azon szálláshelyek, éttermek, szalonok cukrászdák, kávézók, fodrászatok, yoga-, fitnessz-, tánc- stb stúdiók, múzeumok, irodák, színházak, nyilvános vécék, egyszóval szolgáltatást nyújtó helyek platformja, ahol a vendég, a látogató és az ügyfél valódi tisztaságélményben tud részesülni. 
Azokat a szolgáltatókat is megismertetem veled, akik nap mint nap a tisztaságért dolgoznak. Mint például a takarítók, a tisztítók, a mosodák, az autómosók, és sokan mások. Illetve azokról a dolgokról is említést eszek, amikkel a tisztaságot meg tudjuk valósítani. Ilyenek a tisztítószerek és a takarítóeszközök. 
Tisztaságnagykövetként a Tisztaságtérkép oldalán a minket körbevevő világ tisztaságáról adok körképet feketén-fehéren. Tarts velem és tegyük közösen tisztábbá a világunkat!
Oberling Léna

tisztaságnagykövet